Balıkesir Alperen Ocakları'ndan Mehterli Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Alperen Ocakları'ndan Mehterli Ziyaret

Balıkesir Alperen Ocakları\'ndan Mehterli Ziyaret

Balıkesir Alperen Ocakları il başkanı Mesud Selim Erden, ocak yönetimi ile birlikte mehter eşliğinde Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Yakup Dönmez’i makamında ziyaret etti.

16.01.2016 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Alperen Ocakları il başkanı Mesud Selim Erden, ocak yönetimi ile birlikte mehter eşliğinde Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Yakup Dönmez'i makamında ziyaret etti.

Mehter takımı ile birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumu'na giden Alperen Ocakları yönetimi, bina önünde mehter gösterisi gerçekleştirdikten sonra yurt müdürünü makamında ziyaret etti. Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Yakup Dönmez ve Alperen Ocakları Balıkesir İl Başkanı Mesud Selim Erden, Balıkesir'de okuyan üniversiteli gençlerin eğitimi, sosyal yaşamı ve sorunlarıyla ilgili istişarede bulundu. Erden ziyarette yaptığı konuşmada, "Gençlerimiz ülkemizin geleceği. Onların daha iyi imkanlarda daha iyi bir eğitimin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapmamız gerekiyor" dedi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayacak milli kültür ve adetlerinden ayrılmadan geleceği inşa etmeleri için doğru bir eğitim sürecinden geçirilmeleri gerektiğini belirten Alperen Ocakları Balıkesir İl Başkanı Mesud Selim Erden, "KYK İl Müdürümüz Yakup Dönmez'in azimli, üretken ve görevini memleket sevdası olarak gören kararlı kişiliğiyle başarılı hizmetlere imza atacağından hiç şüphemiz yok" dedi.

KYK İl Müdürü Yakup Dönmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ülkenin geleceği gençler için her türlü fedakarlık ve çalışmaya hazır olduklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Alperen Ocakları'ndan Mehterli Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement