Balıkesir Bayramda Terkedilmiş Kenti Andırdı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Bayramda Terkedilmiş Kenti Andırdı

Balıkesir Bayramda Terkedilmiş Kenti Andırdı

Balıkesir bayramda terkedilmiş kenti andırdıBalıkesir'de yaşayanlar, Ramazan Bayramı tatilinin dokuz gün olmasıyla ya kentin kıyı şeridindeki tatil beldelerine ya da başka illeregitti.

05.07.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir bayramda terkedilmiş kenti andırdı

Balıkesir'de yaşayanlar, Ramazan Bayramı tatilinin dokuz gün olmasıyla ya kentin kıyı şeridindeki tatil beldelerine ya da başka illere

gitti. Aşırı sıcaklar da buna eklenince kent merkezi terk edilmiş şehir görünümüne büründü.

Balıkesir'de insan ve trafik yoğunluğunun en fazla olduğu Milli Kuvvetler, Anafartalar ve Kızılay caddeleri, bayramda boş kaldı. Normalde "İğne atsan yere düşmez" deyiminin kullanıldığı caddeler yerini 'İn cin top oynuyor' deyimine bıraktı. Cadde ve sokaklar adeta terkedildi. Kentte kalan az sayıdaki vatandaşlardan bazıları bu durumu, "Balıkesir, Ege ve Marmara Denizi'ne kıyısı olan bir il. Balıkesir'in ilçeleri Erdek, Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Gömeç sahilleri, plajlarıyla adeta insanları kendine çekiyor, cezbediyor. Tatil uzun olunca, insanlar da bunu değerlendirmek istedi. Herkes sahil kentlerine akın etti. İl merkezindeki tenhalığın, sakinliğin, nedeni bu. Havaların aşırı sıcak olmasının da etkisi olabilir" sözleriyle açıkladı.

GÜVERCİNLER HUZURLU

Balıkesir'de Milli Kuvvetler Caddesi ile Anafartalar Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan fıskiyeli havuzda, normal günlerde güvercinler insan yoğunluğundan su içmekte zorlanırken, bayramın ilk günü onlar da bayram etti. Havuz kenarına konan güvercinler çırpınıp vücutlarını yıkadı, huzurla su içti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Bayramda Terkedilmiş Kenti Andırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement