Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Görevine Başladı - Son Dakika
Politika

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Görevine Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Edip Uğur'un mazbatasını almasının ardından belediyede devir teslim töreni yapıldı.

04.04.2014 22:30  Güncelleme: 23:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Edip Uğur'un mazbatasını almasının ardından belediyede devir teslim töreni yapıldı.

Uğur ile Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, eski Balıkesir Belediyesi binasına geldi. Eski Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, makam odası kapısında karşıladığı Uğur, Kafaoğlu ve Yılmaz'a başarılar diledi.

Yerel seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni eden Ok, "Sonuçta kazanan Balıkesir olacak. Bütün kalbimle bu dönemin başarılı, sağlıklı ve mutlu geçmesini istiyorum. Tam 5 yıl önce Balıkesir halkı bizlere bir emanet vermişti. Aynen böyle bir cuma günü, cuma namazı sonrası devralmıştık. Yine aynı mutluluk ve huzur içinde emanet edilen Balıkesir'i sizlere teslim ediyorum" dedi.

Uğur ise Ok'a teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin kurucu başkanı olarak görevine başladığını dile getiren Uğur, şöyle konuştu:

"Bugün 5 yıl görev yapmış olan İsmail Ok, bize bu nezaketi gösterdi, kendisine teşekkür ediyoruz. Bu binada Altıeylül ve Karesi belediyesi yer alacak. Ben de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak eski İl Özel İdaresi binasında görev yapacağım. Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Balıkesirli hemşehrilerimizin teveccühü bizlerden yana oldu. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Balıkesirli bütün hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Herkese eşit mesafede olacağız. Kimseye farklı muamele yapmayacağız. Öncelikle belediyelerimizin bir yapılanma dönemi olacak. Balıkesir Belediyesinin mevcut personelinin bir kısmı Altıeylül, bir kısmı Karesi, bir kısmı da Büyükşehir Belediyesinde görev yapacak."

Devir teslimin ardından Uğur, Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçerek tebrikleri kabul etti.

-belediye başkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Görevine Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement