Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Açıklaması

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ne zaman yurt dışına gidecek ajans (GMKA) toplanıyor" dedi.

04.04.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ne zaman yurt dışına gidecek ajans (GMKA) toplanıyor" dedi.

Uğur, merkez Karesi Belediyesince 2. Sakarya Mahallesi'nde gerçekleştirilen yeni pazar yerinin açılışında yaptığı konuşmada, Balıkesir'i vizyon projelerle en iyi noktalara taşımaya çalıştıklarını söyledi.

Yurt içi ve dışında Balıkesir'e faydalı olacak birçok çalışmanın içinde yer almaya gayret ettiklerini vurgulayan Uğur, şöyle konuştu:

" 28 Şubat'ta Hollanda'nın Rotterdam kentinde fuar gezisine katıldık. Döndükten sonra 10 Mart'ta bu sefer Başbakanımızın davetiyle Hollanda'ya beraber gittik. Fransa'nın Cannes kentinde başka bir fuara gittik. Gittiğimiz yerlerde çok büyük ilgi ve alaka gördük. Ben Balıkesir dışına yatırımcı getirmek için her çıktığımda Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) toplantıya çağrıldı. Bu sefer yine Balıkesir için yurt dışına gidiyorum. Balıkesir için, buraya ekmek getirmek için, AŞ için çalışırken, bu amaçla yarın İstanbul'da bir toplantıda olacakken salı günü GMKA toplantısına davet alıyorum. Balıkesir Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ne zaman yurt dışına gidecek ajans toplanıyor."

Balıkesir'de vizyon projeleri hayata geçirdiklerini belirten Uğur, Balıkesir için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement