Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Dursunbey'de - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Dursunbey'de

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Dursunbey ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu ve yatırmlar hakkında bilgi verdi.

16.06.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Dursunbey ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu ve yatırmlar hakkında bilgi verdi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ve belediye meclis üyeleri tarafından Belediye Binası önünde karşılanan Uğur, Bahçavan'ın makamında açıklamalarda bulundu.

İlçede yapılacak projeleri sıralayan Uğur, Dursunbey'e toplu taşıma merkezi kazandıracaklarını dile getirerek "Proje kapsamında kamulaştırması büyükşehir tarafından yapılacak 454 metrekarelik alanda vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek tuvalet, çay ocağı, emzirme yeri bulanacak. Ulaştırma Daire Başkanlığı tarafından ayrıca Dursunbey'e 5 yeni durak inşası yapılacak. Çalışmalar kapsamında ilçedeki ulaşım araçları yenilenirken, biri ring hattında kullanılmak üzere iki otobüste ilçeye tahsis edildi. Ayrıca, Dursunbeylilerin sağlıklı, veteriner kontrolünde et yemesi ve kasap esnafının mağduriyetini gidermek için ilçeye Büyükşehir tarafından modüler, son sistem, hijyenik mezbaha kurulacak." dedi.

Uğur, Dursunbey ilçesinde hayvan pazarı olarak kullanılan arazinin bir bölümünün de mezbaha için tahsis edildiğini belirterek "İhalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak mezbaha, temmuz sonu veya ağustos gibi faaliyete geçecek. Bu mezbaha sayesinde kaçak hayvan kesimleri de ortadan kalkacak ve halk sağlıklı, veteriner kontrolünde olan etleri gönül rahatlığıyla yiyebilecek." diye konuştu.

Park bahçe dışında büyükşehir ile ilçeye bağlanan kırsal mahalle yollarının da yapıldığını ifade eden Uğur, "9 kilometrelik Durabeyler- Kavacık ve 9 uçuk kilometrelik Gazallıdere, Karamanlar ile Taşkesiği, Delice- Çakmaklı, Gökçedağ- Girencik, Gökçedağ- Yumruklu ve Kütahya- Kazankuzu kısımları devam ediyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Dursunbey'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement