Balıkesir Büyükşehir'de Bayramlaşma - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Büyükşehir'de Bayramlaşma

Balıkesir Büyükşehir\'de Bayramlaşma

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ramazan Bayramı dolayısı ile belediye çalışanları ile bayramlaştı.

01.07.2016 16:57  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirlilerin ve Büyükşehir personelinin Kadir gecesini kutlayan Başkan Uğur "Balıkesir'de huzurlu ve güven içerisinde Ramazan ayını yaşadık, aynı şekilde bir bayram geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Ramazan bayramı nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi hizmet binası girişinde bulunan Beyaz Masa Birimi'nde yapılan bayramlaşma merasimine Başkan Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan ve Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin, Genel Sekreter Osman Yenidoğan, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve belediye personeli katıldı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bıraktıklarını ve Ramazan Bayramı'nı idrak edeceklerini dile getiren Başkan Uğur, "Ramazan ayının sonuna geldik, bugün Kadir gecesi. Salı günü bayramı idrak edeceğiz. Güzel bir Ramazan Ayı geçirdik Balıkesir'de. Öncelikle tüm hemşerilerimin ve personelimin Kadir gecesini kutluyorum. Bütün Balıkesirli hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Balıkesir'de huzurlu ve güven içerisinde Ramazan ayını yaşadık, aynı şekilde bir bayram geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Bayramlaşma töreni sonrası Ben-Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı Cenk Davulcu tarafından Başkan Uğur'a çiçek takdim edildi. Başkan Uğur ve kurmayları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ndeki bayramlaşmanın ardından Paşa alanı Mahallesi ve Edremit Yolu üzerindeki Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı birimleri ziyaret edip, bu birimlerde görev yapan personelle bayramlaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıkesir Büyükşehir'de Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement