Balıkesir Çiller'in Sattığı Yatta 134 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Çiller'in Sattığı Yatta 134 Kaçak Göçmen Yakalandı

Balıkesir Çiller\'in Sattığı Yatta 134 Kaçak Göçmen Yakalandı

Çiller'in sattığı yatta 134 kaçak göçmen yakalandı (2)KADIN VE ÇOCUKLAR OTELE YERLEŞTİRİLDİBalıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Tansu Çiller'in başbakan olduğu dönemde kullandığı ve Çiller Ailesi tarafından 5 yıl önce satılan yatta yakalanan 134 sığınmacıdan, 20 çocuk ve 12 kadın Erdek'teki bir otele yerleştirildi.

25.09.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiller'in sattığı yatta 134 kaçak göçmen yakalandı (2)

KADIN VE ÇOCUKLAR OTELE YERLEŞTİRİLDİ

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Tansu Çiller'in başbakan olduğu dönemde kullandığı ve Çiller Ailesi tarafından 5 yıl önce satılan yatta yakalanan 134 sığınmacıdan, 20 çocuk ve 12 kadın Erdek'teki bir otele yerleştirildi. Erkekler ise Bandırma Fen Lisesi Spor Salonu'na götürüldü.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, 'President' adlı motor yatın bulunduğu Sahil Güvenlik Komutanlığı'na gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yatta incelemelerde bulunan ve sığınmacılarla görüşerek, ihtiyaçlarının giderileceğini söyleyen Kaymakam Sonel, bir sığınmacı çocuğunu da kucağına alarak sevdi.

KAPTAN VE 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında aralarında motor yatın kaptanının da bulunduğu toplam 7 kişi insan kaçakçılığı suçundan gözaltına alındı. Ayrıca kaçakçılıkta kullanılan 4 minibüs, 2 binek otomobile el konuldu.

Kaçak sığınmacı taşımasında kullanılan 'President' adlı teknenin de İstanbul'daki bir yat kiralama firmasına ait olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

EK GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Tufan DALGIÇ/ BANDIRMA -(Balıkesir) (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Çiller'in Sattığı Yatta 134 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement