Balıkesir'de 11 Dakikalık Yağmur Hayatı Felç Etti - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de 11 Dakikalık Yağmur Hayatı Felç Etti

Balıkesir\'de 11 Dakikalık Yağmur Hayatı Felç Etti

Balıkesir'de bugün saat 16.20'de şiddetli rüzgar doluyla karışık yağmur getirdi.

06.09.2014 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de bugün saat 16.20'de şiddetli rüzgar doluyla karışık yağmur getirdi. Aniden bastıran sağanak yağmur 11 daikakada Anafartalar, Kızılay, Vasıf Çınar, Atalar, Caddeleri ve bu caddelere bağlı ara sokakları dereye döndürdü. Yağmura hazırlıksız yakalanan Balıkesililer, saçak altları ve çevredeki işyeri, pasaj ve işhanlarına sığındı. Yağmurun etkisi azalıncaya kadar yayalar, yağmur sularıyla dolan yolarda karşı tarafa geçemezken, sürücülerde zor anlar yaşadı. Balıkesir İtfaiye Daire Başkanlığı'nın telefonlarına çok sayıda su baskını ihbarı geldi. Bahçelievler, Gündoğan, Paşaalanı ve Plevne Mahalleleri'nde 50 evin bodrum katını su bastı. Şehir merkezinde de yağmur suları bazı işyerlerine girdi. Paşaalanı Mahallesi'nde fındık büyüklüğünde dolu yağışı görenleri hayrete düşürdü. Meteoroloji yetkilileri, bölgesel olarak metrekareye 21 ile 50 kilogram arasında yağmur düştüğünün tahmin edildiğini bildirdi. Balıkesirliler, "Yağmur iyi ki 11 dakika yağdı, yarım saat yağsa ne olurdu?" diyerek, altyapıdaki eksikliğe dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de 11 Dakikalık Yağmur Hayatı Felç Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement