Balıkesir'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de 23 Nisan Coşkusu

Balıkesir\'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Balıkesir'de törenle kutlandı.

23.04.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Balıkesir'de törenle kutlandı.

Çok sayıda öğrenci ve vatandaşın katıldığı törende, Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı'na sunuldu. Okunan İstiklal Marşı'nın ardından törenler Atatürk Parkı'nda devam etti. Törene Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altı Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören başlangıcında iki çocuk Vali Turhan'a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'a çiçek verdi. Minikleri öpen protokol mensupları, çiçekler için teşekkür etti.

Buradaki törenler, Elif Nihan Çavdar'ın 23 Nisan konuşması ile başladı. Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu öğrencilerinin 'Anadolu Ateşi' adlı gösterisinin ardından 23 Nisan şiiri okundu.

MİNİK DANSÇILAR DÜNYAYI GEZDİRDİ

Gösteride Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından 'Dünya Çocukları' gösterisi sergilendi. 15 minik öğrencinin dünya milletlerinin danslarını sergilemesi büyük ilgi toplarken, henüz ilkokulu dahi başlamamış öğrencilerin profesyonel dansçıları aratmayan gösterisi büyük alkış aldı. İspanyollara özgü flemenko, Japonlara özgü kimono kıyafeti içinde dans, Hindistan'a özgü figürler ve zeybek oyunu ilgi ile izlendi. Mehmet Şeref Eğinlioğlu İlkokulu öğrencilerinin davul gösterisi de ilgi gördü. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement