Balıkesir'de 7 Subay ve 1 Polis Memuru Adliyeyede - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de 7 Subay ve 1 Polis Memuru Adliyeyede

Balıkesir\'de 7 Subay ve 1 Polis Memuru Adliyeyede

Balıkesir'de 7 subay ve 1 polis memuru adliyeyedeBALIKESİR'de, darbe girişiminden gözaltına alınan 7 subay ve 1 komiser yardımcısı polis, bugün yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

18.07.2016 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de 7 subay ve 1 polis memuru adliyeyede

BALIKESİR'de, darbe girişiminden gözaltına alınan 7 subay ve 1 komiser yardımcısı polis, bugün yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Darbe teşebbüsünde bulundukları gerekçesiyle Balıkesir'de gözaltına alınan Balıkesir Bakım Okulu ve eğitim Merkezi Komutanı Garnizon Komutanı Tüm General Mehmet Akyürek, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Meslek Yüksek Okulu Komutanı Tuğgeneral Şenol Alkış, Balıkesir 9. Ana Jet Üssü Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İshak Dayıoğlu, Bandırma 6. Ana Jet Üssü Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Reşit Çelenk, Edremit 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Nihayet Ünlü, Erdek Filo Mayın Komutanı Tuğamiral Gökhan Polat ve Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kurmay Jandarma Albay Ömer Arık ve Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Şevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Musa Ayar, bugün geniş güvenlik önlemleri altında Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılarak eskortlar eşliğinde Balıkesir Adliyesine getirildi. Şüphelileri getiren araçlar, adliyenin alt katına alındı.

Bu arada, gözaltında bulunan Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Subayı Binbaşı Tamer Akkoyun'un ise sorgulanmasının sürdüğü, ek süre istendiği, daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de 7 Subay ve 1 Polis Memuru Adliyeyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement