Balıkesir'de Arızalı Ambulans Az Daha Öldürüyordu - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Arızalı Ambulans Az Daha Öldürüyordu

Balıkesir\'de Arızalı Ambulans Az Daha Öldürüyordu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.

19.11.2014 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. 112 acil servis ambulansı yarım saat sonra olay yerine ulaştı.

Edinilen bilgiye göre, Hasan Özkan idaresindeki 07 CJJ 32 plakalı özel araç, Altınova Mahallesi'nde Atatürk Kültür Salonu önünde tali yoldan gelen Sadettin Seren yönetimindeki 10 YY 328 plakalı motosikletle çarpıştı. Kısa sürede kaza mahalline ulaşan Altınova Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler ve vatandaşlar ağır yaralanan motosiklet sürücüsü için 112 Acil Servis hattını aradı. Telefondaki görevlinin Altınova'daki ambulansın arızalı olduğunu ve en yakın ambulansın Ayvalık merkezden olay yerine ulaşacağını söylemesine vatandaşlar tepki gösterdi. Yerde kanlar içinde yatan yaralıya ilk müdahaleyi çarpıştığı otomobilin sürücüsü Hasan Özkan ve çevredeki vatandaşlar yaptı. Aradan yarım saat geçtikten sonra gelen ambulansla Sadettin Seren Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesinin olduğu anlaşılan Seren'in Edremit'teki özel bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Vatandaşlar, "Mahallemizdeki hastanemizi kapattınız. Bari 112 ambulansımızı başka yere yönlendirmeyin. 10 dakikada can kurtulur. 30 dakika kanamalı bir yaralı nasıl bekletilir?" diye tepki gösterdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Arızalı Ambulans Az Daha Öldürüyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement