Balıkesir'de, Chp, Mhp, Dsp, Bbp, DP ve Btp İl Yöneticileri Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin... - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de, Chp, Mhp, Dsp, Bbp, DP ve Btp İl Yöneticileri Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin...

Balıkesir\'de, Chp, Mhp, Dsp, Bbp, DP ve Btp İl Yöneticileri Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin...

Çevre ülkenin kan gölüne dönüştüğü bir ortamda Türk Milleti'nin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayan MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, Uzlaşı olarak değerlendirdiğimiz çatı adayının bizim adayımız olduğunu ifade etmek amacıyla toplandık.

22.07.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ülkenin kan gölüne dönüştüğü bir ortamda Türk Milleti'nin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayan MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı, Uzlaşı olarak değerlendirdiğimiz çatı adayının bizim adayımız olduğunu ifade etmek amacıyla toplandık. Balıkesir bir Kuvayı Milliye şehri. Balıkesir'in yiğit insanlarının Kuvayı milliye ruhuyla değerlendirme yapacaklarına inanıyorum. Kurtuluş Savaşı'nda bu millet birlik ve beraberlik oluşturmak suretiyle bu vatanı, bu toprakları gönül seferberliği içinde koruduysa aynı şekilde şu anda çok özel bir durum olan cumhurbaşkanlığı seçiminde etrafımız kan ve gözyaşı içindeyken böyle bir seçime gidilmesi haliyle büyük bir önem kazanmaktadır. Suriye'nin durumu çok açık. Irak'ın durumu belli. Ne olduğu belirsiz IŞİD diye bir takım insanların varlığını maalesef görüyoruz. Bu sebeple acil bir dönemin içerisinde olduğumuzu tekrardan Türk Milleti'nin birlik ve beraberlik içerisinde bu seçime dikkatli bir şekilde gitmesi gerektiğini hatırlatıyorum. Oy vermek istemeyenlerin iyice düşünmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü memleketin şu anki durumu çok özel. Çevremiz yanıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlık veya yokluk dönemine doğru gidiyoruz. O halde herkes Türk vatandaşı olarak görevlerini yapmak zorunda. Bu sebeple bu birlik ve beraberlik uzlaşı kültürünün ne olduğunu Balıkesir halkına gösteriyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de, Chp, Mhp, Dsp, Bbp, DP ve Btp İl Yöneticileri Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement