Balıkesir'de Filenin Sultanları Plaf Off'ta - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Filenin Sultanları Plaf Off'ta

Balıkesir\'de Filenin Sultanları Plaf Off\'ta

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen toplantıda bayan voleybol takımının 2014-2015 yılı çalışmaları değerlendirildi.

25.03.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen toplantıda bayan voleybol takımının 2014-2015 yılı çalışmaları değerlendirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Voleybol Şube Sorumlusu Mesut Eray, Bursa'da yapılacak olan play off mücadeleri öncesinde taraftarları desteğe çağırdı.

Kurtdereli Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan yardımcısı ve Voleybol Şube Sorumlusu Mesut Eray, 2014-2015 sezonunda 2.lig A grubunu toplam 12 takım arasında 2. olarak tamamladıklarını ifade ederek "Sezon başından itibaren çok büyük bütçeli takımlarla mücadele ettik. Hedefimiz sezon başında Play Off'lara kalmaktı, ligi 2. sırada bitirdik. Bize yüklenen görev Balıkesir'i tanıtmak, ilimizin çeşitli platformlarda isminin geçmesini sağlamak. Balıkesir'de ki yeni yapılan salonumuzda Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı, Vakıfbank'ı burada ağırlamak, onları halkımızla buluşturmak. Devre arasında yaptığımız transferlerle iyi bir takım haline geldik ve ligi 2. sırada bitirdik. Play Off'da Halk Bankası, Karşıyaka, Kazan Belediyesi ile mücadele edeceğiz. İlk maçımız 10 Nisan Cuma günü saat 19.00'da Bursa Cengiz Göllü Salonunda Karşıyaka ile oynayacağız. Bizim için çok önemli bir maç. Biz bu maça Bursa'da yaşayan Balıkesirlileri bekliyoruz. Bütün şehrin maça konsantre olmasını ve bu karşılaşmada bizim arkamızda olmasını istiyoruz. Daha sonra inşallah final gurubuna kalarak 1. Lige çıkmayı hedefliyoruz"dedi.

Alt yapı çalışmaları hakkında da görüşlerini açıklayan Voleybol Şube Sorumlusu Mesut Eray "Alt yapı takımımız Balıkesir İl birinciliğinde final oynadı ve 2. olarak bitirdik. Yine çok ufak tefek dokunuşlarla biz alt yapıda iyi bir hale gelebileceğimizi düşünüyorum. Zaten 1. Lige çıkarsak biz alt yapıyı iyi bir seviyeye getirmemiz lazım çünkü alt yapı oyuncularının genç takım oyuncularının oynadığı maçlardan da 1. Ligdeki puanımıza da katkısı olacak ve bize puan gelecek. Onlarda bizim başarımızı etkileyecek. 1. lige çıktığımızda geniş bir yatırım yapmayı planlıyoruz alt yapıya. Tesis olarak her hangi bir sıkıntımız yok, maddi olarak ise artık biz bu işin içine girdik. Biz şov yapmayan, sade ama hırslı bir takım oluşturmak istiyoruz. 1. lige çıktığımız zaman şuan da bizim temasta olduğumuz hemen alabileceğimiz oyuncular mevcut" şeklinde konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan yardımcısı ve Voleybol Şube Sorumlusu Av. Ömer Marmaralı ise "Yusuf Hocaoğlu Başkanımız tarafından bu görev bize verildikten sonra bütün mesaimizi Voleybol takımımızın 1.lige çıkması için harcadık. Oyuncularımız ve teknik kadromuzla birlikte bize göre sürpriz olmayan, ancak voleybol camiasına göre sürpriz olarak kabul edilen bir sonuçla ligi tamamladık. Bu konuda takıma destek olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'a değerli sponsorlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımı daha sonra Kurtdereli Spor Salonu'nda antrenman yaptı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Filenin Sultanları Plaf Off'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement