Balıkesir'de Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Karne Heyecanı

Balıkesir\'de Karne Heyecanı

Balıkesir il genelinde 186 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

13.06.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir il genelinde 186 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Vali Ahmet Turhan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, öğrencilere karne ile birlikte hediyeler dağıttı.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Burhan Erdayı İlkokulu'nda karne dağıttı. Öğrencilerle bir araya gelen Vali Turhan ve Başkan Uğur öğrencilere karnelerinin yanı sıra hediyeler dağıttı. Kız çocuklarına bebek, erkek çocuklarına araba ile birlikte tüm öğrencilere kitap hediye eden Vali Turhan ve Başkan Uğur, öğrencileri tebrik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a büyük ilgi gösteren ilkokul öğrencileri Başkan Uğur ile birlikte fotoğraf çektirmek için birbiri ile yarıştı. Vali Turhan, karne günü dolayısı ile yaptığı açıklamada "Bugün öğrencilerimiz ile birlikteydik. Her ne kadar yaşımız ilerlese de karne heyecanını bir kez daha yaşamış olduk. Kendi çocuklarımız da okuyor, onların karne heyecanını da bir veli olarak yaşıyoruz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, onların iyi bir eğitim alması her anne ve babanın hayalidir. Bu eğitimi okullarımızda vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kırık karneler olabilir, ancak bunlar düzelir. Çocuklarımızın öz güven kazanmaları çok önemli. Yaz tatillerinde ders programlarından ziyade, oyun oynamalarını, kitap okumalarını sağlamamız önemli" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Çocuklarımız 9 ay eğitim gördüler, tatili hak ettiler. Sınıfta öğrencilerin elinde, ipadleri, tablet bilgisayarları, Türkiye'nin önünün açık olduğu, geleceğinin parlak olduğunu görüyoruz. Gençlerimiz Türkiye'yi büyütecekler, geliştirecekler. buna inanıyorum. Türkiye, iyi bir gençlik yetiştiriyor" şeklinde konuştu.

Karne töreninin ardından Vali Turhan ve Başkan Uğur öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement