Balıkesir'de MHP Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Politika

Balıkesir'de MHP Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Balıkesir\'de MHP Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

MHP Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Recep Çetin mazbatalarını aldı.

16.06.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Recep Çetin mazbatalarını aldı.

MHP Milletvekilleri İsmail Ok ve Recep Çetin, Balıkesir Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz ve İl Seçim Kurulu Üyesi Hacı Dursun Pekin'den aldılar. Mazbatalarını teslim törenine MHP İl Başkan Vekili Suat Par, Altıeylül İlçe Başkanı İsmail Sönmez, Sındırgı İlçe Başkanı Erol Temel ve çok sayıda partili katıldı.

İl Seçim Kurulu Başkanı Kemal Yılmaz, 7 Haziran 2015 seçimleri sonrasında MHP'den 2 Balıkesir milletvekili seçildiğini ve yeni parlamentonun vatana millete hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirtti.

MHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Suat Par yaptığı açıklamada, "MHP Balıkesir İl Teşkilatı olarak girmiş olduğumuz bu seçimde Türkiye Cumhuriyeti devletinin bu güzel günlerinde Balıkesir halkının bir önceki seçime göre oyunu yükselterek MHP'yi TBMM'de tek vekil temsil edilirken, 2 vekille temsil edilmesine vesile olan tüm teşkilat arkadaşlarımıza ve Balıkesir halkına milletvekillerimizin nezdinde teşekkürlerimizi sunuyoruz, hepinizden Allah razı olsun" dedi.

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ise "Başta şahsım olmak üzere camiamıza hayırlı hizmetler yapmak nasip etsin. Camiamızın yüzünü kara çıkartacak, onların başını öne eğdirecek her hangi bir icraata bulunmamamız dileğiyle mazbatamızı aldık. Hayırlı hizmetler atmamıza vesile olur inşallah. İl Başkan vekilimizin şahsında bütün teşkilat başkanlarımıza yönetim kurulu üyelerimize ve partimizin üyesi olan olmayan bizlere destek veren halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizler TBMM'de 1 milletvekili ile temsil edilirken, bundan böyle MHP 2 vekille temsil edilecek. Bütün kesimlerin ve Balıkesir'in sorunlarını yüce Türk milletinin menfaatlerini korumak kollamak adına bütün gücümüzle MHP'yi Ankara'da, TBMM'de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Özellikle eşim, bu işlerde en büyük fedakarlıklar yapan aile mensupları oluyor. Huzurlarınızda eşime ve çocuklarıma da teşekkür ediyorum. Omuzlarımızdaki halktan aldığımız destekle güç artarken, manevi sorumlulukta bir o kadar artmış durumda. Allah inşallah mahcup etmez, hayırlı hizmetler yapmak nasip eder" şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine, CHP ile koalisyon hakkındaki görüşlerini de açıklayan Ok, "Genel Başkanımız zaten bunların hepsini açıkladı, MHP'nin kırmızı çizgileri belli. Bu kırmızı çizgiler seçim vaatlerimizde de beyan edildi. Genel Başkanımız da son 2 gün, milletvekilleri, MYK ve Belediye Başkanlarıyla bunu tekrar hatırlatarak kamuoyunun gündemine taşıdı. Genel merkezimizin bu politikaları doğrultusunda bizde genel merkezimize teşkilatlarımıza destek ve güç vereceğiz" dedi.

MHP Balıkesir Milletvekili Recep Çetin ise "Ben il başkanlığımıza, ilçe başkanlıklarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza tüm STK'lara, bizlere oy veren, vermeyen tüm Balıkesirli hemşehrilerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Yükümüz ağır, Balıkesir'in sesi olacağız. Balıkesir'i en iyi şekilde temsil edeceğimizden emin olabilirsiniz. Seçim süresince bana destek veren aileme özellikle kızıma da teşekkür ederim. O da babasını göremiyordu 5 aylık süreçte. Eşime, kızıma, Ankara'da okuyan çocuklarıma ve aileme de çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Balıkesir'in sesi olup en iyi şekilde temsil edeceğiz bundan hiç kuşkunuz olmasın" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Balıkesir'de MHP Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan yerel seçime ilişkin açıklama Açıklaması
    14:01 MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın'dan yerel seçime ilişkin açıklama Açıklaması

    MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Teşkilatlarımızın çalışmaları sırasında sahadan aldıkları bilgi, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere megakentlerde Cumhur İttifakı adaylarının kazanmaya çok yakın oldukları yönündedir.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da miting için Gökdere Meydanı'na geçti
    13:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da miting için Gökdere Meydanı'na geçti

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Valiliği'ni ziyaret ettikten sonra Gökdere Meydanı'nda yapılacak miting için miting alanına geçti. Bursalılar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, vatandaşlara hediyeler ve çiçekler dağıttı. Erdoğan, Gökdere Meydanı'nda Bursalılara hitap edecek.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa Valiliği'ne ziyarette bulundu
    13:54 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa Valiliği'ne ziyarette bulundu

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bursa Valiliği'ne ziyarette bulundu. Erdoğan, otobüsle geçtiği güzergahta vatandaşları selamladıktan sonra Valilik makamında Vali Mahmut Demirtaş'la görüştü. Daha sonra mitingin yapılacağı Gökdere Meydanı'na hareket etti.

  • CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmirlilere seçimlerde oy kullanmaları çağrısı yaptı
    13:53 CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmirlilere seçimlerde oy kullanmaları çağrısı yaptı

    CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmirli seçmenlere pazar günü yapılacak seçimlerde sandığa gitmeleri çağrısı yaptı. Nalbantoğlu, İzmir'in iradesini kırmaya çalışanlara karşı dik duruş sergilenmesi gerektiğini belirtti ve İzmirlilerin demokrasi ve özgürlük temelli kazanımlarını korumak için sandığa gitmelerinin yurttaşlık görevi olduğunu vurguladı. Ayrıca, AKP adayının algı ve illüzyon yaratma üzerinden kampanya yürüttüğünü ancak İzmirlilerin buna karşı karınlarının tok olduğunu ifade etti.

  • Ceyhan Belediyesi İslahiye'de İftar Sofrası Kurdu
    13:50 Ceyhan Belediyesi İslahiye'de İftar Sofrası Kurdu

    Ceyhan Belediyesi, Ramazan ayında dayanışmayı pekiştirmek için İslahiye'de iftar programı düzenledi. İslahiye konteyner kentte depremzede vatandaşlarla birlikte kurulan sofrada bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, deprem süresince sundukları destekten bahsetti ve dayanışma mesajı verdi.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Alevi Bektaşi Federasyonu'nu ziyaret etti
    13:50 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Alevi Bektaşi Federasyonu'nu ziyaret etti

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ve İzmir milletvekilleriyle birlikte Alevi Bektaşi Federasyonu'nu ziyaret etti. Federasyonun Genel Başkanı Mustafa Aslan, 'Tüm Alevi canlar sandığa gitmeli. Küskünlüklerini sandığa yansıtmamalı. 22 yıldır ülkeyi yöneten iktidarın, ülkeyi ne hale getirdiğini anlatmamıza gerek yok. Her geçen gün ekonomi, adalet anlamında geri gidiyor. Bunu değiştirmeliyiz' dedi.


Advertisement