Balıkesir'de Padişahlı ve Dolarlı '17-21 Aralık' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Padişahlı ve Dolarlı '17-21 Aralık' Eylemi

Balıkesir\'de Padişahlı ve Dolarlı \'17-21 Aralık\' Eylemi

Balıkesir'de CHP'li bir grup '17-21 Aralık'ın yıldönümünde ilginç bir eyleme imza attı.

20.12.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de CHP'li bir grup '17-21 Aralık'ın yıldönümünde ilginç bir eyleme imza attı. Üzerine padişah kıyafetli giyen bir partili etrafa fotokopiyle çoğaltılan dolarları saçarken, yolsuzluk olaylarına adı karışanlar protesto edildi.

CHP Gençlik Kolları'nın öncülüğünde bugün Yeşilli Meydanı'nda bir araya gelen yaklaşık 200 kişi, '17-25 Aralık' operasyonunun yıldönümünde eylem yaptı. Grup içinden bir partili, padişah kıyafeti giyip etrafa fotokopiyle çoğaltılan dolarları saçtı. Grup adına basın açıklamasını yapan CHP Balıkesir Gençlik Kolları İl Başkanı Emrah Türk, "İktidar gücünü kullananların halkın boğazından çalarak yolsuzluklarla zenginleşmesi kabul edilemez. Yolsuzluk yapanlardan hesap sorulacaktır. Yolsuzlukları yapanlar hem hukuk hem kamu vicdanı karşısında hesap verecekler. Yolsuzlukları ve hırsızlıkları gün yüzüne çıkanlar, basını, yargıyı, tüm denetleme yollarını etkisiz kılmak için antidemokratik tutumlarını arttırarak sürdürmektedir. Yolsuzlukları ortaya çıkaran emniyet görevlilerini sürgün ettiniz. Yargıyı güdümlü hale getirdiniz. Bütün aydınları, yazar ve gazetecileri darbecilikle suçladınız. Biz alanlarda cop yedik, gaz yedik ama hiç bir zaman haram yemedik. Siz Hak deyip haram yiyen, koltuk için cübbe giyen, şehidime kelle, askerimize terörist diyenlerden hesap soracağız" dedi.

GECE ASTIKLARI PANKART İNDİRİLMİŞ

Emrah Türk, polis eşliğindeki itfaiye ekiplerinin dün gece parti binasına astıkları, yolsuzluk iddialarına adı karışan dört bakanın yüzleri maskeli resimlerinin bulunduğu afişi indirdiğini söyledi. Türk, afişi geri alıp tekrar astıklarını sözlerine ekledi. Basın açıklamasının ardından söz konusu afiş ile yürüyüş düzenleyen grup, Abdulgaffur Efendi Caddesi'nden Balıkesir Büyükşehir Belediye binası önüne yürüdü. Yürüyüşte "Gün gelecek devran dönecek hırsızlar bir gün hesap verecek" ve "Her yer rüşvet her yer yolsuzluk" sloganları atıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Padişahlı ve Dolarlı '17-21 Aralık' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement