Balıkesir'de Şehir İçi Ulaşımı Yeniden Şekilleniyor - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Şehir İçi Ulaşımı Yeniden Şekilleniyor

Balıkesir Şoförler Odası Başkanı Fehmi Erdem, kampüs hattının minibüsleri otobüse, taksi dolmuşların ise minibüse çevrileceğini söyledi.

17.02.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Şoförler Odası Başkanı Fehmi Erdem, kampüs hattının minibüsleri otobüse, taksi dolmuşların ise minibüse çevrileceğini söyledi.

Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2018 yılının 7. ayına kadar tüm Türkiye'de toplu ulaşımda radikal değişimler gerçekleşeceğini belirterek, "2018 yılı tüm Türkiye'de şehir içi toplu taşıma araçlarında devrim gibi düzenlemelerin hayat geçeceği yıl olacak" dedi.

Balıkesir'in bu değişime bir yıl gibi kısa zamanda geçebileceğini dile getiren Erdem,

"Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile ortak bir çalışma yürütüyoruz. Edip Uğur da reform peşinde. Hatta buna ulaşımda devrim diyebiliriz. Şehir içinde hizmet veren minibüs ve taksi dolmuşlarda önemli değişiklikler yaşanacak. Kampüs hattı minibüsleri otobüse, taksi dolmuşlar ise minibüse çevrilecek. Hepsi özürlülerin de faydalanabileceği bir hale getirilecek. Bununla ilgili görüş alışverişlerimiz devam ediyor."

Yapılacak değişimin kısa sürede hayata geçirileceğini açıklayan Erdem, bu değişimden şoför esnafının zarar görmeyeceğini dile getirdi. Uğur'un şoför esnafının mağdur edilmeyeceği konusunda kendilerine güvence verdiğini vurgulayan Erdem, "Şoför esnafımızın haklarıyla ilgili herhangi bir kayıpları olmayacak. Yaptığımız görüşmelerde zorunlu olarak gerçekleşmesi gereken değişimleri şoförlerimizin lehine yapmak için çabalıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Şehir İçi Ulaşımı Yeniden Şekilleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement