Balıkesir'de Ulusal Resim Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Ulusal Resim Yarışması Sonuçlandı

Balıkesir\'de Ulusal Resim Yarışması Sonuçlandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) tarafından ortaklaşa düzenlenen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda 2’inci Ulusal Resim Yarışması" sonuçlandı.

21.06.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) tarafından ortaklaşa düzenlenen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda 2'inci Ulusal Resim Yarışması" sonuçlandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenilirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklentileri ile hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturarak kamuoyunda gıda güvenirliğiyle ilgili farkındalıkları geliştirmek amacıyla "Geleceğimizin Gözüyle Gıda Ulusal Çocuk Resim Yarışması" düzenlendi. Balıkesir'de dereceye giren öğrenciler, öğretmen ve velileri eşliğinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Koca Seyit Toplantı Salonunda düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Birinci seçilen Fatih İlköğretim Okulu öğrencisi Şeyma Eser, ikinci seçilen Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Gül Sevim Demir ve üçüncü seçilen Balıkesir Özel Doğa Koleji İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Babayiğit'e ödüllerini Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Ulusal Resim Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement