Balıkesir'deki İsrail Protestosu - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'deki İsrail Protestosu

Balıkesir\'deki İsrail Protestosu

Balıkesir'de Anadolu Gençlik Derneği'nin düzenlediği "Ümmet Yürüyüşü" ile İsrail'e lanet yağdırıldı.

07.08.2014 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de Anadolu Gençlik Derneği'nin düzenlediği "Ümmet Yürüyüşü" ile İsrail'e lanet yağdırıldı.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından "Ümmet Yürüyüşü" düzenlendi. Kadın, çocuk ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş için Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda toplanıldı. Sloganlar eşliğinde harekete geçen kalabalık grup, TÜİK Meydanı'na ilerledi. Grubun elinde İsrail aleyhinde pankartlar bulunurken, yürüyüşte kadın sayısının fazla olması dikkati çekti.

Anadolu Gençlik Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Ersin Güçlü, "Film yıldızlarından sivil toplum kuruluşlarına kadar bir çok kişi ve kurum küresel terör örgütü İsrail'i kınayan ve lanetleyen açıklamalar yapıyor. Başta Türkiye olmak üzere bir çok ülkede yirmi günü aşkın zamandır yapılan gösterilere rağmen şımarık ve küstah İsrail, çocuk ve kadın öldürmeye devam ediyor" dedi.

İsrail'i kısa vadede durdurmanın yolunun bazı müeyyidelerden geçtiğini söyleyen Güçlü, İsrail ile bütün anlaşmaların bitirilmesi ve İsrail'e doğalgaz sevkiyatının durdurulmasının da aralarında bulunduğu 13 maddelik yaptırım bildirgesi okudu.

Basın açıklamasının sonunda kalabalık, En'am ve Ali İmran surelerini okudu. Önce Arapça ve ardından Türkçe olarak okunan dualarla protesto gösterisi sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'deki İsrail Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement