Balıkesir'deki Parkta Ağaçların Kesildiği İddiası - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'deki Parkta Ağaçların Kesildiği İddiası

Balıkesir'de, Kaya Avni Sağlıkçı Parkı'nda 100'e yakın ağacın kesildiğini öne süren bir grup vatandaş, topladıkları bin 400 imzayı Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale'ye teslim etti Atatürk Mahallesi sakinlerinden Neslihan Tekeli, imzaları teslim ettikten sonra Kaymakamlık önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Gale'nin, tepkilerini olumlu karşıladığını belirtti.

13.05.2015 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de, Kaya Avni Sağlıkçı Parkı'nda 100'e yakın ağacın kesildiğini öne süren bir grup vatandaş, topladıkları bin 400 imzayı Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale'ye teslim etti

Atatürk Mahallesi sakinlerinden Neslihan Tekeli, imzaları teslim ettikten sonra Kaymakamlık önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Gale'nin, tepkilerini olumlu karşıladığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesinden de randevu talep ettiklerini bildiren Tekeli, şunları kaydetti:

"Ağaçların taşınmadan ve kesilmeden projelerini yapmalarını talep ettik. Bunun için mücadelemize devam ediyoruz. Bu ağaç sevgisinin arkasında herhangi bir kurum yok. Sadece mahalle sakinleri ve çevre severler tarafından toplandı bu imzalar. Balıkesirliler yeşili seven ve koruyan insanlardır. Oradaki park projesi, ağaçların varlığı ile devam etsin istiyoruz."

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'deki Parkta Ağaçların Kesildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement