Balıkesir'deki Parkta Ağaçların Kesildiği İddiası - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'deki Parkta Ağaçların Kesildiği İddiası

Balıkesir'de, Kaya Avni Sağlıkçı Parkı'nda 100'e yakın ağacın kesildiğini öne süren bir grup vatandaş, topladıkları bin 400 imzayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teslim etti.

18.05.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de, Kaya Avni Sağlıkçı Parkı'nda 100'e yakın ağacın kesildiğini öne süren bir grup vatandaş, topladıkları bin 400 imzayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teslim etti.

Atatürk Mahallesi sakinlerinden Neslihan Tekeli, imzaları teslim ettikten sonra belediye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Uğur'dan proje hakkında bilgi aldıklarını söyledi.

Uğur'un, projenin yapılacağını ve geçen sene seçim çalışmalarında kamuoyuna bunu açıkladıklarını belirttiğini aktaran Tekeli, şöyle konuştu:

"Ağaçlar gerektiği şekilde sökülecek ve başka yerlere dikilecekmiş. Uğur, proje kapsamında kesilen ağaçların yerine daha fazla ağaç dikileceğini ve alana daha fazla yeşillik getirileceğini söyledi. Biz de 25-30 senelik ağaçların yok edilmesini istemediğimizi ve mevcut parkın bu şekilde kullanılmaya devam edilmesini talep ettik ama yeni proje buna uygun değilmiş. Bundan dolayı maalesef bu ağaçlar çıkarılacakmış."

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'deki Parkta Ağaçların Kesildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement