Balıkesir'deki Tarla Sınırı Kavgası - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'deki Tarla Sınırı Kavgası

Balıkesir\'deki Tarla Sınırı Kavgası

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde tarla sınırı nedeniyle çıkan tartışmada 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

03.08.2014 00:19  Güncelleme: 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursunbey ilçesinde tarla sınırı nedeniyle çıkan tartışmada 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

İlçeye bağlı Kavacık Mahallesinde, dün akşam tarla sınırı nedeniyle çıkan tartışmada Ali Şimşek (59) ve eşi Arife Şimşek'i av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınan Ünal Ş. (60), işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı Ünal Ş. nöbetçi mahkemece tutuklanarak Balıkesir Kepsut L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Ünal Ş. ifadesinde, bir süre önce sınır komşusu Ali Şimşek'in, mısır tarlası üzerine yaptığı evin 80 santimetrelik çatı kısmının kendi arazisine geçtiğini, bunun üzerine Ali Şimşek'in konuyla ilgili bir yıl önce açtığı davada mahkemenin Şimşek'in haklılığına hükmettiğini söylediği öğrenildi. Bundan sonra Ali ve Arife Şimşek ile husumetlerinin devam ettiğini aktaran Ünal Ş'nin cinayeti işlediğini kabul ettiğini ve pişman olmadığını ifade ettiği belirtildi.

Dün ilçeye bağlı Kavacık Mahallesinde, Ali Şimşek ve eşi Arife Şimşek ile Ünal Ş. arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, kavganın büyümesi üzerine Ünal Ş. yanında getirdiği av tüfeğiyle Ali ve Arife Şimşek'e ateş etmişti. Silah seslerini duyan vatandaşların durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ali ve Arife Şimşek'in öldüğünü belirlemiş, Ünal Ş. de jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir'deki Tarla Sınırı Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement