Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'den Kısa Kısa

Dursunbey Spor Kulübü Başkanı Turhan, İlkay Gündoğan'ın 100 bin lira bağışta bulunduğu iddialarını yalanladı

11.09.2013 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursunbey Spor Kulübü Başkanı Yusuf Turhan, Borussia Dortmund'da oynayan İlkay Gündoğan'ın 100 bin lira bağışta bulunduğu iddialarını yalanladı.

Turhan, yaptığı açıklamada, sosyal paylaşım sitelerinde ve Balıkesir'in bazı yerel gazetelerinde, Gündoğan'ın kulübe 100 bin lira bağış yaptığı yönünde haberler çıktığını belirtti.

Bu haberlerin tamamen asılsız olduğunu ifade eden Turhan, şunları kaydetti:

"Dursunbey kökenli olan ve Bundesliga liginde, Borussia Dortmund'da futbol oynayan İlkay Gündoğan, Dursunbeyspor Kulübüne 100 bin lira bağış yaptı diye yalan haber yapılmıştır. Haberin kim ya da kimler tarafından yapıldığı veya yaptırıldığını bilmiyorum.Balıkesir yerel gazetelerinin bazılarında bu haberin yayınlanması beni şok etmiştir. Böyle bir şey doğru değildir."

Turhan, Dursunbey Belediyesinin, ilçeye yapılacak stadyuma İlkay Gündoğan Stadyumu adının verilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığına teklif sunacağını belirtti.

- Alaçam Orman İşletme Müdürlüğüne Özdemir atandı-

Dursunbey Alaçam Orman İşletme Müdürlüğüne, Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Şefi Ahmet Özdemir'in atandığı bildirildi.

1972 Hatay Reyhanlı doğumlu, iki kız çocuk babası Özdemir'in, öğretmenlik yaparken kurum değiştirerek, Tokat'ın Almus ilçesinde orman işletme şefliği yaptığı öğrenildi.

-BAÜ ile Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği arasında protokol-

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan ile Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bayram Atbakan, damızlık koyun-keçi yetiştiriciliğinde fakülte öğrencilerinin uygulama yapmalarına olanak sağlanmasına yönelik protokole imza attı.

Alkan, öğrencilerin bu proje sayesinde pratik kazanacaklarını belirterek, "Veteriner Fakültesi öğrencileri proje kapsamında kurulacak tesislerde hayvanların bakımlarını yapacaklar. Amaç buranın iklimine uygun ırkların verimlerini yükseltmek. Balıkesir et ve süt üretiminde söz sahibi bir il. Biz de protokol kapsamında özelikle kıvırcık merinos cinsi küçükbaş hayvan üzerinde çalışmalar yapacağız. İlk etapta protokol de belirtildiği gibi 500 küçükbaş hayvan ile başlanacak" dedi.

Atbakan ise bu projeyle üreticilerin bilgi açısından eksiklerinin giderileceğini dile getirerek, "Üniversite öğretim üyeleri, bize hayvan yetiştiriciliği konusunda bilimsel verilerle hareket etmeyi öğretecek. Biz de bu kapsamda üreticilerimizi bilgilendireceğiz. Amacımız bu işi daha bilinçli yapmak" ifadesini kullandı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement