Balıkesir'de Zeytin Rekoltesi Düştü - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'de Zeytin Rekoltesi Düştü

Balıkesir\'de Zeytin Rekoltesi Düştü

Balıkesir zeytininde rekolte düştü.

24.01.2014 10:50  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmarabirlik'e bağlı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Durak, "Zeytincilik bekleneni vermedi" dedi.

Manyas Köylere Hizmet Birliği, İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem başkanlığında olağanüstü toplandı.

Birlik salonunda, üye tüm köy muhtarlarının katılımıyla yapılan toplantıda Erdem, Balıkesir'in büyükşehir olması dolayısıyla 6360 Sayılı Yasa gereği birliğin 15 Şubat 2014 tarihi itibarıyla fesh edildiğini söyledi.

Köy muhtarlarının, bugüne kadarki çalışmalarından dolayı hizmeti geçen ilçe kaymakamlarına, il genel meclis üyelerine ve birlik çalışanlarına teşekkür ettiği toplantıda Erdem, "Kuruluşundan bugüne kadar köylerimize hizmet götüren Köylere Hizmet Birliğimiz personeline, hizmetlerin getirilmesinde büyük payları olan il genel meclis üyelerimize ve tüm köy muhtarlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

-KOSGEB girişimcilik kursu sertifika töreni

Bandırma'da, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sonunda başarı gösteren 22 girişimciye sertifikaları törenle verildi.

KOSGEB Balıkesir Şube Müdürü Hüsamettin Çay, törende, Bandırma'nın, KOBİ ve işletmecilik açısından çok önemli bir ilçe olduğunu belirterek, "Yeni girişimcilerimiz için Bandırma, bu manada çok fırsat sunan, KOSGEB olarak da izlenmesi gereken bir ilçemizdir" diye konuştu.

Bandırma İşadamları Derneği Başkan ve yönetimine teşekkür eden Çay, "Böyle bir proje için bizimle işbirliği yaptılar. Kendileri bir bedel almadan bu eğitimi açarak, siz girişimcilere fırsat verdiler. Bu sertifikayı alan girişimcilerimiz kendi iş yerini kurduğu takdirde 30 bin liraya kadar hibe destek alma imkanına kavuşacaklar" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'de Zeytin Rekoltesi Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement