Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'den Kısa Kısa

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Gönen'de mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

06.07.2014 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönen'deki mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Gönen'de Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ı makamında ziyaret eden ve ilçe hakkında bilgiler alan Uğur, daha sonra mahalle muhtarlarıyla toplantıya geçti.

Yakar ve Gönen belediye meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen Uğur, daire başkanlarına notlar aldırdı.

Sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade eden Uğur, "bütünşehir" olan Balıkesir'in her noktasına hizmet gideceğini kaydetti.

Bandırma Kent Konseyi Başkanı görevi devraldı

Kent konseyi seçimlerinde başkan seçilen Adil Levent Coşkun ve yönetimi, yapılan devir teslim töreniyle görevi devraldı.

Coşkun, törende, Kent Konseyinin kurumsallaşmasını sağlayan, kentin sorunlarını Bandırma sevdalıları olarak çözen ve yaşama katkı sağlayan önceki yöneticilere teşekkür ederek, çalışmalarda kendilerinden destek alacaklarını söyledi.

Yeni dönemde kent konseyinin ruhuna uygun hareket ederek her kesimden insanların fikrini alacaklarını belirten Coşkun, şunları kaydetti:

"Ben vaadlere karşıyım. Sorunların tespitinde 140 bin kişinin fikrini alarak sorunların tespitini yapma taraftarıyım. Bu kent konseyinin ruhuna aykırı olur. Kent konseyinin görevi bu insanların dile getirdiği sorunlarını ele alarak kamuoyu baskısı oluşturmaktır. İlk olarak yapmak istediğimiz işlerden biri de kent konseyine eski belediye binasından yer tahsis etmek. Tabi  bu konuyu yetkililer ile görüşeceğiz. Kurumsal kimliğimize yakışır bir yer istiyoruz."

Coşkun, kent konseyi seçimlerinde oy kullanamayan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip bir sonraki seçimlerde oy kullanmalarını sağlayacaklarını ifade etti. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement