Balıkesir Gurbetçi İki Kardeş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Gurbetçi İki Kardeş Toprağa Verildi

Balıkesir Gurbetçi İki Kardeş Toprağa Verildi

Messi ve Mesut Özil'in formalarıyla uğurlandılar Gurbetçi iki kardeş toprağa verildi Almanya'da trafik kazasında yaşamını yitiren gurbetçi kardeşler Nuri Dönmez (22) ve Hakan Dönmez (17), memleketleri Balıkesir'de, ünlü futbolcular Lionel Messi ve Mesut Özil'in formalarıyla son yolculuklarına uğurlandı.

14.01.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Messi ve Mesut Özil'in formalarıyla uğurlandılar

Gurbetçi iki kardeş toprağa verildi

Almanya'da trafik kazasında yaşamını yitiren gurbetçi kardeşler Nuri Dönmez (22) ve Hakan Dönmez (17), memleketleri Balıkesir'de, ünlü futbolcular Lionel Messi ve Mesut Özil'in formalarıyla son yolculuklarına uğurlandı.

Balıkesirli Nuri Dönmez ve kardeşi Hakan Dönmez, geçen 9 Ocak Cumartesi günü saat 00.30'da Dortmund şehrindeki iş yerlerini kapattıktan sonra evlerine dönerken, İserlohn yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. İki kardeşin memleketleri Balıkesir'e getirilen cenazeleri bugün ikindide Köprübaşı Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Futbol aşığı iki kardeşten Nuri Dönmez'in tabutuna Barcelona takımında oynayan yıldız futbolcu Messi'nin, kardeşi Hakan Dönmez'in tabutuna ise Arsenal'de oynayan Mesut Özil'in, eski takımı Real Madrid'teki forması konuldu. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de cenazeye çelenk gönderip, Almanya'da Tatlıses Çiğ Köfte'nin bayiliğini yapan Dönmez ailesinin acılarını paylaştı.

İki evladını birden yitiren Nurten Dönmez ve Bayram Dönmez çifti cenazede taziyeleri kabul etti. Acılı baba Bayram Dönmez, "İki oğlum vardı, maalesef ikisini de trafik kazasında kaybettim. Dükkanı kapatıp eve geliyorlardı. Araçları yağışlı havada yoldan çıkmış, bariyerlere çarpmışlar. Olay yerinde son nefeslerini vermişler. Çok güzel bir hayatları vardı" dedi.

İki oğlunun da futbol tutkunu olduğunu söyleyen baba Dönmez, "Büyük oğlum Nuri Barcelona, küçük oğlum Hakan da Real Madrid takımının taraftarıydı. Futbolu da, o takımları da çok seviyorlardı. Onları formalarla uğurluyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Gurbetçi İki Kardeş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement