Balıkesir Heyeti Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Heyeti Projeleri Yerinde İnceledi

Balıkesir Heyeti Projeleri Yerinde İnceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi teknik personeli Kocaeli’ne geldi.

05.02.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi teknik personeli Kocaeli'ne geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar birçok kurum ve kuruluşa örnek olmaya devam ediyor. Türkiye genelinde birçok Büyükşehir Belediyesi bu çalışmaları kendi belediyelerinde uygulayabilmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teknik geziler düzenliyor. Bu kapsamda Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü'nce oluşturulan programlar, yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi almak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı teknik ekipleri, Hafriyat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli sınırları içerisinde hafriyat taşıyan araçları yönetebilmek amacıyla "Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemi Programı" ve "Hafriyat Araçları Uydu Takip Sistemi" kullanılmaya başlandı. Bu programları ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla ilimize gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi teknik ekipleri, Kent Konut A.Ş. tarafından Gebze ilçesinde proje uygulaması yapılan Madeks-Kırmataş Rehabiliteye Hazırlık Maksatlı Dolgu Sahası'nda gerekli incelemelerde bulundu.

ÖDÜLE LAYIK ÇALIŞMALAR

Kocaeli il sınırlarında üretilen hafriyat toprağı ile inşaat ve yıkıntı atıklarının çevreye zarar vermeyecek şekilde öncelikle kaynakta azaltılması, toplanması, geçici biriktirilmesi, taşınması, geri kazanılması, değerlendirilmesi ve bertaraf edilmesine ilişkin teknik ve idari hususlar ile uyulması gereken genel kuralları düzenlemek üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 18 Şubat 2011 tarihinde Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü kuruldu. Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla birçok kurum ve kuruluş tarafından ödüle layık görülüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Heyeti Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement