Balıkesir Kar Küreyen İşçi Öldü, Polis Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Kar Küreyen İşçi Öldü, Polis Tutuklandı

Balıkesir Kar Küreyen İşçi Öldü, Polis Tutuklandı

Kar küreyen işçi öldü, polis tutuklandı BALIKESİR'in Bigadiç İlçesi'nde, geçen 2 Ocak'ta kar küreme çalışması sırasında üzerinde bulunduğu kamyonete bir otomobilin çarpması sonucu kasadan yere düşüp ağır yaralan ve kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşamını yitiren 28 yaşındaki Emir Taşdemir, ölümüyle ilgili bir çok iddia ortaya atıldı.

08.01.2016 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar küreyen işçi öldü, polis tutuklandı

BALIKESİR'in Bigadiç İlçesi'nde, geçen 2 Ocak'ta kar küreme çalışması sırasında üzerinde bulunduğu kamyonete bir otomobilin çarpması sonucu kasadan yere düşüp ağır yaralan ve kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşamını yitiren 28 yaşındaki Emir Taşdemir, ölümüyle ilgili bir çok iddia ortaya atıldı. Taşdemir'in yakınları ve iş arkadaşları, kazaya neden olan otomobil sürücüsü polis memuru M.G.'nin aşırı alkollü olduğunu ileri sürüp, meslektaşları tarafından korunduğunu iddia etti. Kazanın ardınan serbest kalan otomobil sürücüsü M.G., Taşdemir'in ölümü üzerine tutuklandı.

Bigadiç- Balıkesir Karayolu'nun 22'nci kilometresindeki Çömlekçi yol ayrımında geçen 2 Ocak'ta saat 21.30 sıralarında, 30 yaşındaki polis memuru M.G.'nin kullandığı 38 FK 651 plakalı otomobil, KLV İnşaat A.Ş.'ye ait 06 DY 0721 plakalı kar küreme kamyonetine arkadan çarptı. Kamyonetin kasasından greydere mazot ikmali yapan 28 yaşındaki Emin Taşdemir, çarpmanın etkisiyle düşüp başını yere çarptı. Kazada Taşdemir ve otomobildeki 17 yaşındaki H.A.E. yaralandı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan evli, iki çocuk babası Taşdemir'in beyin kanaması geçirdiği belirlenip tedaviye alındı. Doktorların müdahalelerine rağmen dört gün sonra yaşamını yitiren Taşdemir, Bigadiç'te toprağa verildi. Taşdemir'in iş arkadaşları ve yakınları otomobil sürücüsü M.G.'nin aşırı alkollü olduğunu iddia etti.

"POLİS KORUNDU" İDDİALARI

KLV firmasının Bursa Şantiye Sorumlusu Ümit Satan, "Olay günü yol açma çalışmasında tüm tedbirler alınıp, mazot ikmali yapıldığı sırada polis memuru M.G. kendisine ait özel otomobiliyle arkadaşımıza arkadan çarparak, ölümüne neden olmuştur. Sürücüde134 promil alkol çıktığını ve kaza anında yanında 17 yaşında 'H.A.E.' isimli genç bir kız olduğunu öğrendik. Ancak gerek poliste gerek jandarmada tutulan tutanaklarda bu isimlerden bahsedilmedi. Daha sonra yaralılar hastaneye intikal ettiğinde, polis memuru korunmaya çalışıldı. Ortada ölümlü bir kaza var ancak bu kamuoyundan gizlenmek istendi" dedi.

Emir Taşdemir'in amcası İlyas Taşdemir de benzer iddialarda bulundu. Amca Taşdemir, "Ben Karayolları'ndan emekliyim. Greyder operatörüyüm. Yeğenim KLV inşaatta çalışıyordu. Yeğenim araba çarpınca düşmüş. Hastaneye geldiğimde her taraf sivil polis doluydu. Bize 'geçmiş olsun' diyen bile olmadı. Yeğenim ameliyata alındı. O sırada polislerin doktorlarla 112 Acil Servis elemanlarıyla özel odada görüştüklerine şahit oldum. Bize birşey diyen olmadı. Bize soru soran da olmadı" diye konuştu.

POLİS TUTUKLANDI,GENÇ KIZ YOĞUN BAKIMDA

Kazanın ardından ölüm olmadığı için sorgusunun ardından serbest bırakılan polis memuru M.G.'nin Emin Taşdemir'in vefatı sonrası yeniden Cumhuriyet Savcılığı tarafından Bigadiç Adliyesi'ne çağırıldığı ve tutuklandığı öğrenildi.

Kazada ağır yaralanan H.A.E.'nin ise Atatürk Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Genç kızın Bahçelievler Anadolu Lisesi'nde öğrenci olduğu, özel harekatçı olan polis memurunun da okulda geçici olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Kar Küreyen İşçi Öldü, Polis Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • karginli: Adalet yerini bulucak en sonunda ama bulsa nolur emin gitti be 0 0 Yanıtla

Advertisement