Karnelerini Vali ve Belediye Başkanı'ndan Aldılar - Son Dakika
Güncel

Karnelerini Vali ve Belediye Başkanı'ndan Aldılar

Karnelerini Vali ve Belediye Başkanı\'ndan Aldılar

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu'nda karne dağıttı, öğrencilere armağanlar verdi.

23.01.2015 15:43  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu'nda karne dağıttı, öğrencilere armağanlar verdi.

Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulu'ndaki karne dağıtım törenine Vali Mustafa Yaman ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un yanı sıra Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ile Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz de katıldı. Vali Yaman ve Başkan Uğur, önce anasınıfındaki öğrencilere karne dağıtıp oyuncaklar verdi. Minik öğrenciler, şarkı söyleyerek törene renk kattı. Vali Yaman, anasınıfı öğrencilerine iyi bir tatil geçirmesi dileğinde bulunduktan sonra 8-H sınıfına girdi. Yaman, okulların mahalle aralarında olmasının çevreye renk katttığını vurguladı. Yaman, bir süre sessiz kalacak okulların tatil dönüşü tekrar öğrencilerin sesiyle eski canlılığı ve neşesine kavuşacağına dikkat çekti.

"KAR TATİLİ DİYE BENİ MESAJ YAĞMURUNA TUTMAYIN"

Öğrencilere seslenen Vali Yaman, "Size bir şey hatırlatmak istiyorum. Şimdi havalar güzel. Ancak önümüzdeki günlerde tekrar soğuyacak. O zaman 'kar tatili' diye sosyal paylaşım sitelerinden beni mesaj yağmuruna tutmayın. İlçelerde kar tatillerine kaymakamlar veriyor. Gerektiğinde, ben tüm il geneli için karar alıyorum" diye konuştu.

Karnelerin dağıtılmasının ardından Vali Yaman, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrencilere de çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Balıkesir'in eğitimde başarılı olduğunu vurgulayan Vali Yaman, "Bugün 186 bin 984 öğrencimiz karne alacak. Başarılı bir yarıyıl geçirildi. Özellikle TEOG sınavlarında başarılı bir iliz. Bu başarının mutlaka devam etmesini arzu ediyoruz. Milli eğitim müdürümüz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz büyük gayret gösteriyor. Okul sorunlarımızı halletmiş durumdayız. Yatırımlarımız da devam ediyor. Bu yıl ve önümüzdeki yıl açılacak okullarımız var. Balıkesir'in ayrıca şöyle bir özelliği var; Hayırsever vatandaşlarımız eğitime ciddi bir katkıda bulunuyorlar. Yapılacak olan okullarımızın büyük bir kısmında hayırseverlerimizin katkısı var. Bu durum Balıkesir olarak bizim başarımızın artmasında önemli rol oynuyor. İyi bir üniversitemiz var. Fakat biz önümüzdeki yıllarda bir kaç üniversite daha olmasını istiyoruz. Öğrencilerimize, iyi tatiller diliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karnelerini Vali ve Belediye Başkanı'ndan Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement