Balıkesir - Kaza Kurbanı Genç Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir - Kaza Kurbanı Genç Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balıkesir - Kaza Kurbanı Genç Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kaza kurbanı genç polis son yolculuğuna uğurlandıANKARA'da trafik kazasında yaşamını yitiren polis memuru 21 yaşındaki Yunus Yılmaz, memleketi Balıkesir'de düzenlenen resmi törenle toprağa verildi.

21.06.2016 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza kurbanı genç polis son yolculuğuna uğurlandı

ANKARA'da trafik kazasında yaşamını yitiren polis memuru 21 yaşındaki Yunus Yılmaz, memleketi Balıkesir'de düzenlenen resmi törenle toprağa verildi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli bir yıllık polis memuru Yunus Yılmaz, dün motosikletiyle mesaisine giderken Ankara- İstanbul Karayolu Havacılık Müzesi önünde kamyona çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yılmaz, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Genç polisin Türk bayrağına sarılı cenazesi, bugün memleketi Balıkesir'e getirildi. Aslen Dursunbey İlçesi'nden olan Yılmaz için, ailesinin yaşadığı Balıkesir'in Altıeylül İlçesi Gündoğan Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

İkindide Fatih Camisi'nde düzenlenen törene, polis memuru Yılmaz'ın babası Ramazan, annesi Vaziret, kardeşleri Melek, Filiz ve Emre Yılmaz, Balıkesir Vali Yardımcısı Zeki Karaca, Ak Partili Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir İl Emniyet Müdür Vekili Cemil Çalıcı, çok sayıda asker ve polis ile vatandaşlar katıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Ankara Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü de cenazeye çelenk gönderdi.

Kılınan namazın ardından motosiklet tutkunu olduğu öğrenilen, polis memuru Yılmaz'ın bir süre meslektaşlarının omzunda taşınan cenazesi, Çınarlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir - Kaza Kurbanı Genç Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement