Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Edremit'te Kurumları Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Edremit'te Kurumları Ziyaret Etti

Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Edremit\'te Kurumları Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, TBMM’nin vermiş olduğu arada memleketi Balıkesir’e gelerek vatandaşlarla buluştu.

03.02.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, TBMM'nin vermiş olduğu arada memleketi Balıkesir'e gelerek vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Aydınlıoğlu resmi kurumları ziyaret ederek yapılacak olan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Aydınlıoğlu Edremit AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü ve yönetim üyeleri ile birlikte, Edremit İşkur Müdürü, Diş Hastanesi Başhekimi, UEDAŞ Müdürü ve İlçe Müftüsünü makamında ziyaret ederek brifing aldı. Edremit'e çok yatırım kazandırdıklarını belirten Aydınlıoğlu "Edremit benim de yaşadığım ilçedir. Benim için önemi büyüktür. Her zaman ilçemizin gelişmesi için yapılacak yatırımların takipçisi olacağım" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu Edremit'te Kurumları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.

  • Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:11 Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Afganistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalanırken, bir nakliyeci şüpheli ise gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 1 araç, 13 can yeleği, 33 bin TL ve 200 dolar ele geçirildi. Yakalanan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi
    13:09 Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi

    Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 159 okul çevresi, 49 park/bahçe ve mesire alanı, 10 metruk bina ve çevresi, 31 büfe/bakkal vb. iş yeri, 18 kahvehane/kıraathane, 3 oyun salonu, 17 internet salonu, 5 iddia bayi, 13 içkili umuma açık istirahat ve eğlence yeri kontrol edildi. Denetimlerde 905 kişinin UYAP/GBT sorgusu yapıldı, 2 aranan şahıs yakalandı ve 265 araç kontrol edildi.


Advertisement