Balıkesir - Sındırgı'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Balıkesir - Sındırgı'ya Şehit Ateşi Düştü

Balıkesir - Sındırgı\'ya Şehit Ateşi Düştü

Sındırgı'ya şehit ateşi düştüBİTLİS'in Hizan İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerlerden jandarma uzman onbaşı Mesut Demir'in Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

18.08.2016 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sındırgı'ya şehit ateşi düştü

BİTLİS'in Hizan İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcıyı askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerlerden jandarma uzman onbaşı Mesut Demir'in Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Hizan'da askeri konvoya yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan uzam onbaşı 24 yaşındaki Mesut Demir'in Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'ne bağlı Dedeler Köyü'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı. Bekar olan oğullarının şehit olduğu haberini askeri yetkililerden alan anne ve babası gözyaşlarına boğuldu. Şehit Demir'in baba evine, dev Türk bayrağı asılırken, yakınları ve köylüler de taziye için eve akın etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Demir'in cenazesinin yarın Balıkesir'e getirilerek Dedeler Köyü'nde toprağa verileceğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI

Haber Necip KARATUNASINDIRGI (Balıkesir), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir - Sındırgı'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement