Balıkesir Valisi Ayvalık Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Valisi Ayvalık Belediyesini Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi Ayvalık Belediyesini Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Ayvalık Belediyesini ziyaret etti. Yaman'a belediye başkanı Rahmi Gençer ilçe hakkında detaylı bilgiler verdi, belediye projelerini anlattı.

24.10.2014 10:00  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre öne Balıkesir'e atanan vali Mustafa ilçelere yaptığı iadeyi ziyaretlerine Ayvalık ile devam etti. İlk olarak Gömeç ilçesini ziyaret eden Vali Mustafa Yaman daha sonra beraberinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ömer Arık, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Balıkesir Sağlık Müdürü Servet Cangöz, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve Valilik Protokol Müdürü Özlem Potur ile birlikte Ayvalık'a geldi.

Vali Yaman ilk olarak Ayvalık Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali Yaman'ı kaymakamlık önünde Ayvalık
Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Faruk Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

Kısa bir süre Ayvalık Kaymakamlığında Kaymakam Nazlı ve ilçe protokolünden çeşitli bilgiler aldı.
Yürüyerek Ayvalık Ticaret Odasına gelen Vali Yaman'a yol boyu eşlik eden Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, güzergah üzerindeki tarihi yapılar hakkında bilgiler aktardı.

Ticaret Odası Analiz Laboratuvarında zeytinyağı tadımı yapan Vali Mustafa Yaman'a burada da ATO Başkanı İbrahim Kantarcı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Gençer zeytinyağı hakkında vali Yaman'a bilgiler sundu. ATO Analiz Laboratuvarı sorumlusu Kimya Mühendisi Yeşim Bayraktar, Yaman'a iyi bir zeytinyağının nasıl olduğu va tadımda nasıl anlaşıldığını anlattı. Zeytinyağı tadımı yapan Vali Yaman ve beraberindekiler yürüyerek Ayvalık Belediyesine geçtiler.

Belediye önünde meclis üyeleri tarafından karşılanan vali Yaman, başkanlık katının balkonuna çıkarak, denizi ve manzarayı seyredip başkan Rahmi Gençer'den gördüğü manzaradaki yerler hakkında bilgiler aldı.
Yaklaşık 45 dakikalık belediye ziyaretinde Ayvalık Belediye Bakanı Gençer, ilçenin tarihi, kültürel, turizm, sosyal ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi. Erken hasat zeytinyağının insan sağlığına en yararlı yağ olduğunu vurgulayan Gençer, zeytincilik hakkında vali Yaman'ı bilgilendirdi. Kentteki tescilli tarihi binaları da anlatan Gençer belediye için çok önem arz eden önemli eski Kırlangıç fabrikasının kültürel ve sosyal hayata kazandırılması projesi ile ilgili konuştu.

Vali Yaman beraberindekilerle birlikte Ayvalık İlçe Garnizon Komutanlığı ile Ali Çetinkaya İlk Kurşun Rehabilitasyon Merkezi ie zeytinyağı fabrikalarını gezdi. Vali Yaman'ın Ayvalık ziyaretinin tamamına belediye başkanı Rahmi Gençer eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Balıkesir Valisi Ayvalık Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement