Balıkesir Valisi Turhan, Tayini Çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Yemek Verdi - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Valisi Turhan, Tayini Çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Yemek Verdi

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, başka illere tayini çıkan vali yardımcıları ile kaymakamlara veda yemeği verdi.

14.08.2013 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, başka illere tayini çıkan vali yardımcıları ile kaymakamlara veda yemeği verdi.

Turhan, burada yaptığı konuşmada, tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamların başarılı çalışmalara imza attıklarını, aynı başarıları gittikleri yerlerde de kendilerinden beklediklerini söyledi.

Bir yıldan beri beraber çalıştığı arkadaşlarına, gayretlerinden ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Turhan, "Balıkesir güzel ve zor bir şehir. Mesleki açıdan önemli bir şehir. Burada hoş bir seda bırakarak, ayrılmak çok güzel. Ayrıca bizden daha çok sıkıntı çeken eşlerimiz ve çocuklarımıza da teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarımıza da çalışma hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Turhan, 20 Temmuz 2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi'ne göre Balıkesir'den ayrılan vali yardımcıları ve kaymakamlar şöyle:

"Balıkesir Vali Yardımcılarından Ayhan Çiftarslan Ankara Vali Yardımcılığına, Hasan Ruhi Yaylacı Düzce Vali Yardımcılığına, Abdullah Aslan Aydın Vali Yardımcılığına atandı. Balıkesir Kaymakamlarından, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant Ankara Vali Yardımcılığına, Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım Kayapınar Kaymakamlığına, Savaştepe Kaymakamı Ahmet Karakaya Kozlu Kaymakamlığına, Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz Sultangazi Kaymakamlığına ve Edremit Kaymakamı Osman Tunç Pendik Kaymakamlığına atandı."

Vali Turhan ve eşi Nuran Turhan tayinleri çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlara Balıkesir'in simge ürünlerinden "Yağcıbedir halısı" hediye etti. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir Valisi Turhan, Tayini Çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement