Balıkesirspor'a Sakatlardan Müjde - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'a Sakatlardan Müjde

Balıkesirspor\'a Sakatlardan Müjde

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak olan Balıkesirspor'a sakat futbolcularından iyi haber geldi.

30.03.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak olan Balıkesirspor'a sakat futbolcularından iyi haber geldi.

Bir günlük iznin ardından karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan kırmızı beyazlılarda sakatlıkları olan Isaac, Sercan, Berkan ve Abdulhamit'in takımla çalışmalara başlaması sevinç yarattı. 4 futbolcunun da bir aksilik olmazsa Mersin İdmanyurdu karşısında görev alacağı açıklandı.

Teknik direktör Kemal Özdeş, kalan 9 maçta istedikleri sonuçları alarak Süper Lig'e tutunacaklarını ifade etti, şöyle dedi:

"25'inci haftada Eskişehirspor'u yenerek moral depoladık. Bu galibiyetle takım ruhu ve birliktelik pekişti. Olumlu havanın Mersin İdmanyurdu maçına da yansıyacağına inanıyoruz."

Balıkesirspor Asbaşkanı İsa Tamer Çelik ise kritik dönemeçte taraftardan destek istedi.

VARGAS DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA

Balıkesirspor'da bu sezon gösterdiği başarılı performansın ardından 3 yıl sonra Venezuela Milli Takımı'na seçilen Vargas, perşembe günü Balıkesir'e dönecek. Ülkesinin 28 Mart'ta Jamaika ile oynadığı özel maçta 31 dakika forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusunun çarşamba günü Peru ile oynanacak mücadelenin ardından takıma dahil olacağı açıklandı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'a Sakatlardan Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da Denize Kıyısı Bulunan İlçelerde Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi
    16:59 Hatay'da Denize Kıyısı Bulunan İlçelerde Temizlik Çalışması Gerçekleştirildi

    Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Arsuz, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Payas, Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde denize kıyısı bulunan bölgelerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. 80 personelin katıldığı çalışmada, iş makineleriyle birlikte 158 kilometrelik sahil şeridi temizlendi.

  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

  • Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi
    16:53 Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi. Müftülük Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı dağıtırken, iki engellinin akülü engelli aracı talebiyle karşılaştıklarını belirtti. Hayırsever vatandaşların bağışlarıyla iki akülü araç temin edildi ve engellilere teslim edildi.

  • Akdeniz Üniversitesi Üstün Performans Gösteren Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgeleri Verdi
    16:49 Akdeniz Üniversitesi Üstün Performans Gösteren Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgeleri Verdi

    Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenen törende, bilimsel araştırma ve yayınlarda üstün performans gösteren öğretim üyelerine teşekkür belgeleri verildi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversitenin bilimsel üretimi teşvik eden bir sistem oluşturduklarını ve bu sayede uluslararası iş birliğiyle gerçekleştirilen SCI yayın sayısının arttığını belirtti. Özkan, Akdeniz Üniversitesi'nin araştırma üniversitesi olma hedefine emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

  • Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor
    16:49 Diyarbakır'da depremde yıkılan apartmanın sanıkları yargılanıyor

    Diyarbakır'da geçen yıl meydana gelen depremde yıkılan Serin-2 Apartmanı'nda hayatını kaybedenlerin aileleri adalet arıyor. 4 tutuksuz sanığın yargılandığı davada, sanıklar hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası isteniyor.

  • Muğla'dan Dalaman Ortaokulu Öğrencileri Tarih Projesiyle Bölge Finallerine Katılacak
    16:48 Muğla'dan Dalaman Ortaokulu Öğrencileri Tarih Projesiyle Bölge Finallerine Katılacak

    Muğla'nın Dalaman ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, rehber öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları tarih projesiyle TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Proje, somut kültürel miras farkındalığının artırılmasında bütüncül turizm uygulamasını ele alıyor. Ayrıca, başka bir proje de değerler eğitimi alanında hazırlanarak bölge finallerinde yer alacak. Bölge finalleri, 22-25 Nisan tarihleri arasında Denizli'de düzenlenecek.

  • Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli: Festivalimiz Çok Güzel Geçti
    16:46 Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli: Festivalimiz Çok Güzel Geçti

    Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 13. Alaçatı Ot Festivali'nin ikinci gününde düzenlenen kortej yürüşünün ardından katılımcıların ve turizmcilerin çok memnun olduklarını ve festivalin çok güzel geçtiğini belirtti.


Advertisement