Balıkesirspor'a Yusuf Transferi Yasağa Takıldı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'a Yusuf Transferi Yasağa Takıldı

Balıkesirspor\'a Yusuf Transferi Yasağa Takıldı

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Balıkesirspor'un Kayseri Erciyesspor'dan kadrosuna katmak istediği Yusuf Balcıoğlu'nun transferi, yasağa takıldı.

27.08.2016 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE 1'inci Ligi ekiplerinden Balıkesir spor'un Kayseri Erciyesspor'dan kadrosuna katmak istediği Yusuf Balcıoğlu'nun transferi, yasağa takıldı.

Balıkesirspor'a eski futbolcusu Uğur Akdemir'e olan 279 bin 918 TL borcu gerekçesiyle Futbol Federasyonu transfer yasağı getirdiği belirtilirken kırmızı beyazlı kulüpten bu konuda yapılan açıklama şöyle:

"Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz Yusuf Balcıoğlu transferi, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda sonuçlanan ve fererasyona gönderilen Uğur Akdemir dosyası nedeniyle onaylanmamış ve transfer gerçekleşmemiştir. Kendisine spor hayatında başarılar dileriz."

Tahkim Kurulu, alacakları ödenmediği ididasıyla dava açan Uğur Akdemir'in kulüpten 279 bin 918 TL alacağı olduğuna karar verirken, bu tutarın 18 Mayıs 2015 tarihinden itibaren fiili ödeme tarihine kadar hesaplanacak yasal faiziyle birlikte ödenmesine karar vermişti. Yusuf da durumu sosyal medyadan tepkili bir şekilde duyurdu.

Öte yandan Balıkesirspor, genç oyunculardan Muhammet Aran'la yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Gölcükspor'da forma giyen ve hazırlık maçlarında forma giyen 25 yaşındaki stoperin 2017'de bitecek sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'a Yusuf Transferi Yasağa Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı
    11:02 Eskişehir'de 163 Bin TL Değerinde Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, farklı ilçelerde gerçekleştirilen 3 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri olan S.C. ve Z.F. isimli şahıslar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Toplam değeri 163 bin TL olan hırsızlık olaylarına ilişkin olarak başlatılan çalışmalarda şüphelilerin kimlik bilgileri tespit edildi.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Bitlis'te terör örgütüne ait silah ve malzeme ele geçirildi
    10:57 Bitlis'te terör örgütüne ait silah ve malzeme ele geçirildi

    Bitlis'in Tatvan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda toprağa gömülü silah, mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Operasyonda kalaşnikof piyade tüfeği, şarjör, fişekler, el telsizi ve yaşam malzemeleri bulundu. Delil niteliği taşıyan malzemelere el konulurken diğer malzemeler ise yerinde imha edildi.

  • Bilecik'in Söğüt ilçesinde Belediye Başkanı Ferhat Durgut ilk nikahını kıydı
    10:57 Bilecik'in Söğüt ilçesinde Belediye Başkanı Ferhat Durgut ilk nikahını kıydı

    Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Mustafa Yılmaz ve Zarife Günçal'ın nikahını kıyarak bunun kendisi için de ilk olduğunu belirtti. Nikah kıyma işleminin ardından çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Durgut, evlilik cüzdanını yeni çifte takdim etti.

  • Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor
    10:57 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşanan içme suyu sorunu, yeni keşfedilen kaynaklarla çözülmeye çalışılıyor. Belediye Başkanı Bekir Torun, projenin hayata geçmesi için İller Bankası'ndan destek beklediklerini belirtti.


Advertisement