Balıkesirspor Açıkladı: "Cihat Arslan Akhisar Belediyespor'da" - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Açıkladı: "Cihat Arslan Akhisar Belediyespor'da"

Balıkesirspor başkanı Tuna Aktürk, sürpriz bir çıkış yaparak teknik direktörleri Cihat Arslan'ın Akhisar Belediyespor'la anlaştığını duyurdu.

12.06.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor başkanı Tuna Aktürk, sürpriz bir çıkış yaparak teknik direktörleri Cihat Arslan'ın Akhisar Belediyespor'la anlaştığını duyurdu.

Akhisar Belediyesor, teknik adam sayısını ikiye indirdiklerini açıklarken Balıkesirspor Başkanı Aktürk, geçen sezonun son 6 maçında takımının başına getirdikleri Cihat Arslan konusuna açıklık getirdi. Başkan Aktürk'ün yeni sezonda da göreve devam etmesi beklenen Cihat Arslan'ın Akhisar Belediyespor'la anlaştığını açıklaması, her 2 kulüpte de şaşkınlık yarattı.

Akhisar Belediyespor'da isminin geçtiği dönemde, "Süper Lig'de çalışmak isterim ama teklif yok" diyen Cihat Arslan'ın anlaştığını açıklayan Başkan Tuna Aktürk, şunları söyledi:

"Cihat Arslan, Süper Lig'de çalışmak istiyorsa, yapacak bir şeyimiz yok. Bize karşılıklı anlaşarak ayrılmak istediğini bildirdi, biz de istifa etmesini söyledik. Sözleşmesinde tazminat maddesi yok ama biz yine de istifasını bekliyoruz."

Bu arada Cihat Arslan'ın Balıkesirspor'un Boşnak golcüsü Zec'i de Akhisar Belediyespor'a götürmek istediği öğrenildi.

SÜPER LİG UMUDU SÜRÜYOR

Geride bıraktığımız sezon PTT 1'inci Ligi'ne düşen Balıkesirspor'un Süper Lig'de kalma umudu devam ediyor. Ligler tescil edilmesine rağmen TFF ve Kulüpler Birliği'nin bu konudaki başvurularına olumlu yaklaştığını, konunun önümüzdeki günlerde gündeme geleceğini söyleyen Başkan Tuna Aktürk, "Bu olay sadece Balıkesirspor'un, Kademir Karabükspor'un ya da Kayseri Erciyesspor'un olayı değil. Biz tüm liglerde küme düşmenin kaldırılmasını istiyoruz. Kulüpler Birliği'nin yaklaşımı olumlu. Umutla bekliyoruz" dedi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Açıkladı: 'Cihat Arslan Akhisar Belediyespor'da' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.


Advertisement