Balıkesirspor-Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor-Beşiktaş Maçından Notlar

Biliç'ten ROTASYON Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Balıkesirspor maçında takımının kadrosunda rotasyona gitti.

05.10.2014 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biliç'ten ROTASYON

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Balıkesirspor maçında takımının kadrosunda rotasyona gitti. Bilic, yoğun maç trafiği nedeniyle Tottenham'a karşı on birde oynattığı Veli, Olcay ve Sivok'u yedeğe çekti. Hırvat çalıştırıcı, Balekiserspor maçında bu üçlünün yerine Ersan, Oğuzhan ve Kerim'e şans tanıdı.

BALIKESİRSPOR'DA 2 DEĞİŞİKLİK

Balıkesirspor'da ise teknik direktör İsmail Ertekin, geçen hafta oynanan Gençlerbirliği müsabakasının on birinde 2 değişikliğe gitti. İsmail Ertekin, Başkent ekibine karşı oynattığı Muğdat ve Alanzinho'yu Beşiktaş mücadelesinde ilk 11'e koymadı. Tecrübeli teknik adam, Muğdat'ın yerine İlhan, Alanzinho'nun yerine ise Vargas'a formayı verdi. Ev sahibi ekipte Balçova Yaşamspor'la Türkiye Kupası 2'nci Tur maçında direkt kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Hasan ile Kerem de görev alamadı.

TRİBÜNLER YİNE BOŞ KALDI

Balıkesirspor yönetiminin bilet ücretlerinde yaptığı indirime karşın tribünler yine boş kaldı. Karşılaşmayı yaklaşık 7000 kişi izledi. Maraton Tribünü'ndeki boşluklar da dikkati çekti.

TAHLİYE KAPISI AÇILDI TARAFTARLAR İÇERİ GİRDİ

Balıkesirspor taraftarları maçtan önce, "yönetim uyuma, taraftarın dışarıda" diye tezahürat yaptı. Taraftarın ısrarlı tezahüratı sonrası Maraton'daki tahliye kapısı açıldı ve tribünlere girenler oldu. Taraftarlar "10urla, gururla, her zaman umuta hep yanındayız" yazılı dev pankart açarken kırmızı beyaz bayraklar da tribünlere ayrı bir renk kattı.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARA SEVGİ GÖSTERİSİ

Beşiktaş taraftarları da kale arkasında kendilerine ayrılan tribünleri doldurdu. " Süleyman Seba'nın evlatlarıyız" yazılı pankart açan siyah beyazlı futbolseverler, maç öncesi ısınmaya çıkan Demba Ba, Atiba, Sosa, Ersan başta olmak üzere tüm futbolcuları tribünlere çağırıp, sevgi gösterilerinde bulundu. Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki taraftarlar da "Bandırma Kartalları- 10.5" pankartı açtılar.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN PANKART

Balıkesirsporlu futbolcular sahaya, "Sağlık çalışanlarına şiddete son" yazılı pankartla çıktı.

ERKTEKİN'DEN BİLİC'E BAŞARI DİLEDİ

Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin, konuk takımın yedek kulübesine giderek Slaven Biliç'e başarılar diledi.

ULUSOY İÇİN SAYGI DURUŞU

Maç öncesi hafta içinde vefat eden Trabzonspor'un ilk başkanı Ali Osman Ulusoy için saygı duruşunda bulunuldu. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor-Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement