Balıkesirspor-Bursaspor Maç Notları - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor-Bursaspor Maç Notları

Balıkesirspor ile Bursasspor arasındaki mücadeleye ilgi beklenenin çok altında kaldı.

25.10.2014 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor ile Bursasspor arasındaki mücadeleye ilgi beklenenin çok altında kaldı. Kentte bütün gün devam eden sağanak yağış maç saatinde durmasına rağmen yine de tribünler boş kaldı. Yaklaşık 3 bin futbolsevirin izlediği müsabakada Balıkesirspor'un en ateşli taraftar grubu Onkolikleri'in yeraldığı Maraton'daki boşluklar dikkat çekerken, Bursasporlu taraftarlar kendilerine ayrılan 600 kişilik yeri doldurup, takımlarına büyük destek verdi.

Krşılaşma öncesi her iki takımın taraftarları da "Yeter Demirören" tezahüratı ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i istifaya davet etti. Taraftarlar yine hep birlikte tüm oyuncuları "Balıkesir-Bursa elele" sloganı ile tribünlere çağırdı. İki takımın oyuncuları seremoninin ardından hem Balıkesirspor hem de Bursaspor tribünlerini birlikte selamlayarak, alkış aldı.

Yıllarca Bursaspor'da futbolcu olarak forma giyip teknik adam olarak görev yapan İsmail Ertekin ile yine yeşil beyazlı formayı terleten antrenörler Deniz Kolgu ve Abdullah Kılıç Balıkesirspor'un kurmay heyeti olarak kulübede yer aldı. Bursaspor'da yıldızı parlayan Sercan Yıldırım eski takımına karşı mücadele etmenin heyecanını yaşarken, Bursaspor altyapısında yetişen İlhan Depe yedek soyundu.

Karşılaşmayı Balıkesir'in yeni Valisi Mustafa Yaman, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan da izledi. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk ve Bursasphor Başkanı Recep Bölükbaşı ile iki takımın teknik direktörleri İsmail Ertekin ve Şenol Güneş dostluk mesajları verdi.

Barsaspor'un henüz 23'üncü dakikada 3-0 öne geçmesinin ardından Balıkesirsporlu taraftarlar futbolculara büyük tepki gösterdi. Tribünlerin "Bu forma herkese nasip olmaz" tezahüratınin ardından teknik direktör İsmail Ertekin Gökhan Ünal'ın yerine Ali Öztürk'ü, Andre Santos'un yerine ise Alanzinho'yu sahaya sürdü. Gökhan Ünal direkt soyunma odasına gitti. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor-Bursaspor Maç Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement