Balıkesirspor'da Aksentijevic Gündemde - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Aksentijevic Gündemde

Balıkesirspor\'da Aksentijevic Gündemde

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da yeni sezon öncesi transfer gündemi yoğunlaştı.

13.06.2016 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da yeni sezon öncesi transfer gündemi yoğunlaştı. Kırmızı beyazlılarda Jerry Akaminko ve Valdet Rama iddialarının ardından Sırp sağ bek Nikola Aksentijevic'in de listeye girdiği ifade edildi. Belçika Jüpiler Pro Ligi takımlarından Mouscron'da görev yapan 23 yaşındaki futbolcu geçen sezon 19 maçta birer gol ve asistle oynadı. Aksentijevic'in takımıyla sözleşmesi 30 Haziran 2016'da bitecek.

Yurt içinde de Muhammet Reis, İshak Çakmak, Doğa İşeri, Ziya Alkurt'la temasa geçen Balıkesirspor'un Hüseyin Kala ve Çağrı Ortakaya'nın da peşinde olduğu belirtildi. Adana Demirspor'la sözleşmesi biten 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Hüseyin Kala, geçen yıl 2 gol ve 3 asistle oynadı. 27 yaşındaki ön libero Çağrı Ortakaya ise Elazığspor formasıyla 19 maçta forma giydi, 2 gol attı.

İÇ TRANSFER HAREKATI

Balıkesirspor yönetimi sözleşmelerini uzatmak istediği Eray Ataseven ve Bülent Cevahir'le ön görüşme yaptı. Bülent'in yeni sözleşmeye sıcak baktığı, Eray'ın ise bu teklife daha mesafeli yaklaştığı öğrenildi. Sözleşmeleri 2017'de bitecek olan Eray ve Bülent yönetimin uzatma teklifini kabul etmezse gelecek sezon sonunda serbest kalacak.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'da Aksentijevic Gündemde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • balıkesirli : istemeye bakma sonuca bak her kez ister ama almaya geldi mi bir şey olmaz . 0 0 Yanıtla

Advertisement