Balıkesirspor'da, Karşıyaka Mesaisi - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'da, Karşıyaka Mesaisi

Balıkesirspor\'da, Karşıyaka Mesaisi

PTT 1. Lig'de deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak Balıkesirspor, hazırlıklarına başladı.

08.04.2014 20:28  Güncelleme: 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak Balıkesirspor, hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör İsmail Ertekin, kulüp tesislerindeki idman öncesi yaptığı açıklamada, Orduspor karşılaşmasında alınan beraberliğin Süper Lig yolunu kapatmadığını söyledi.

Orduspor maçında sahalarında 2 puanı ellerinden kaçırdıkları için büyük bir avantajı kaybettiklerini dile getiren Ertekin, "Kazanamadığımız için büyük bir avantaj kaybettik ama her şeyi kaybetmiş sayılmayız. Şu an baktığınızda bugün lig bitmiş olsa pozisyon itibarıyla biz çıkmıştık. Yani ipler hala bizim elimizde. Önümüzdeki 4 maçı da alıp bir üst lige çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Orduspor karşılaşmasında Ali Öztürk'ün sakatlandığı pozisyonu değerlendiren Ertekin, "Hafta sonu için söylenecek çok fazla bir şey yok ama genel anlamda baktığınızda hakem hataları her maçta oluyor. Ama bazı takımların lehine çok fazla olduğu görülüyor. Bunun kasıtlı olduğunu düşünmüyorum ama son maç itibarıyla Ali Öztürk'ün pozisyonunun özetlerde bile gösterilmeyişi insanı farklı düşüncelere sevk ediyor" ifadesini kullandı.

Bu hafta deplasmanda yapacakları Karşıyaka maçının hazırlıklarına bugünkü antrenmanla başladıklarını belirten Ertekin, "İnşallah hafta içi çalışmalarımızı iyi yaparız ve bunu hafta sonuna yansıtırız. Kazanmaktan başka çaremiz olmadığı için maçı kazanmak adına gerekli bütün çalışmaları yapacağız. Allah'ın izniyle kazanıp yolumuza da devam edeceğiz" dedi.

-antrenman

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'da, Karşıyaka Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement