Balıkesirspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Balıkesirspor\'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Ptt 1'inci Lig'de haftaya lider giren Kardemir Karabükspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Balıkesirspor'da hem şampiyonluk yarışında ağır bir yara almanın hem 10 maçlık yenilmezlik unvanını kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor.

07.02.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de haftaya lider giren Kardemir Karabükspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Balıkesirspor'da hem şampiyonluk yarışında ağır bir yara almanın hem 10 maçlık yenilmezlik unvanını kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor. Karabük'te beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını söyleyen Teknik direktör Fikret Yılmaz, mağlubiyeti, "Nazar boncuğu" olarak değerlendirdi. Yılmaz, "Bu kaybı telafi edecek güçe ve kaliteye sahibiz" şeklinde konuştu.

Karabük'te futbol adına talihsiz bir gün yaşadıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam şunları söyledi:

"Bu maçta futbol şansı bizden yana değildi. Çok ciddi pozisyonlarımız vardı ancak bunlardan yararlanamadık. Bir an önce bu mağlubiyeti unutup, önümüze bakmak zorundayız. Zorlu bir Vartaş Elazığspor maçı bizi bekliyor. Hatalarımızdan ders alırken, ayaklarımızın yere basmasını sağlamalıyız. Önümüzde 14 uzun hafta var. Bu yenilgiyi telafi ederiz."

ESKİ DOSTLAR BULUŞTU

Geçmişte Balıkesirspor'da görev yapan Muhammed Reis, İlhan, Rıza ve İsmail, Kardemir Karabükspor formasıyla eski takımlarına rakip oldu. Kırmızı beyazlı ekipte kaptanlık yapıp şampiyonluklar yaşayan Muhammet Reis, sonradan oyuna dahil olduğu karşılaşmada Kardemir Karabükspor'un 3'üncü golüne imza atarken, tecrübeli futbolcunun gol sonrası sevinmemesi gözlerden kaçmadı. Bu arada kırmızı beyazlı taraftarlar, kara, soğuğa ve 571 kilometrelik yola rağmen Karabük'te Balıkesirspor'u yalnız bırakmadılar. Maç öncesi takıma moral verip futbolcularla selfie çektiren taraftarların desteği yenilgiyi önlemeye yetmedi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement