Balıkesirspor Dilaver Güçlü ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor Dilaver Güçlü ile Anlaştı

Balıkesirspor Dilaver Güçlü ile Anlaştı

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, geçen yıl Osmanlıspor’da oynayan Dilaver Güçlü’yü 2 yıllığına renklerine bağladı.

10.07.2015 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, geçen yıl Osmanlıspor'da oynayan Dilaver Güçlü'yü 2 yıllığına renklerine bağladı.

Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Balıkesirspor Basın Sözcüsü Cengiz Güneş, "Bu kez aramıza geçtiğimiz sezon Osmanlıspor'da şampiyonluk yaşayan değerli kardeşimiz Dilaver Güçlü'yü kattık. Kendisiyle iki yıllık anlaşma yaptık" dedi.

Balıkesirspor Profesyonel Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı ise, "Dilaver Güçlü'ye hoş geldin diyorum. İnşallah Balıkesirspor forması altında inşallah büyük başarılara imza atacak. Geçen sene Osmanlıspor'da şampiyonluk yaşadı. İnşallah bu yıl da bir şampiyonluk da Balıkesirspor'da yaşar. Kendisi yarın Bolu'daki kampa katılacak. Zaten hocalarımız kendisine bir program vermişti ve kendisi de o program çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyordu. Biz Dilaver ile anlaşalı hemen hemen 1 hafta oldu. Yarın da arkadaşlarının yanına katılacak. Takımımız Bolu'da çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncular arasında çok güzel bir ortamın olduğunu ifade ediyorlar. Bu ortamın inşallah lige yansıyacağını düşünüyorum. Önümüzdeki hafta bir tane santrfor ve orta saha oyuncusuyla daha sözleşme imzalayıp transferi kapatırız diye düşünüyorum. Ama hocamız bir talepte bulunursa onu da değerlendiririz. Kampta takımımız pazartesi günü yüzde 90 Elazığspor'la hazırlık maçı oynayacak. Bunun yanında 15 Temmuz'da da bir hazırlık maçı olacak ama o maçın takımı henüz belli değil. Lalawele ile ilgili bir gelişme var. Şu anda oynadığı takımı Play-Off'a kalma pozisyonunda. Ama en yakın rakibi ile aralarında 8 puan fark var. Lalawele bu hafta da maça çıkıp önümüzdeki hafta Bolu'daki kampa katılacak" şeklinde konuştu.

Yeni transfer Dilaver Güçlü de transferden dolayı başkan ve teknik direktöre teşekkür ederek, "Onların sayesinde Balıkesirspor'dayım. Yeni sezonda elimden gelen her şeyi yapıp Balıkesirspor'a faydalı olmaya çalışacağım. Geçen seneki gibi Balıkesirspor'da da şampiyon olmak istiyorum. Bir an önce kampa katılıp diğer arkadaşlarımla birlikte kaynaşmayı istiyorum. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur" sözlerini sarf etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor Dilaver Güçlü ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement