Balıkesirspor İçin Tek Liste Mesajı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor İçin Tek Liste Mesajı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesirspor'un 15-22 Mayıs'ta yapılacak kongresinde adaylığını açıklayan Feyyaz Çiftçi'yi destekleyeceğini tekrarlarken genel kurula tek listeyle gidilmesini istedi.

13.05.2014 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesirspor'un 15-22 Mayıs'ta yapılacak kongresinde adaylığını açıklayan Feyyaz Çiftçi'yi destekleyeceğini tekrarlarken genel kurula tek listeyle gidilmesini istedi.

Balıkesirpor'un Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde incelemelerde bulunan Başkan Uğur, "Bugüne kadar hiçbir kongrede 2 liste olmamış. Bu işin usulü, adabı, edebi, tek listedir. Eski yönetim anlayışlı olacak" dedi. Başkan Uğur, Kulüp Başkanı Tuna Aktürk'ün seçimi kazanması halinde destek verip vermeyeceğine ilişkin soruya şu cevabı verdi:

"O zaman Balıkesir kaybeder. Benim ismimi anmayana ben destek mi vereceğim? Kendisiyle görüşmemde, (Biz ayrı partilerin mensubu olabiliriz. İleride birbirimizin yüzüne bakacağız. Takımı şampiyon yaptınız, Allah razı olsun. Ama artık bu işi bırakın. Balıkesir bundan zarar görür) dedim. Belediyenin desteği olmadan Balıkesirspor olmaz."

TESİSLERİN HALİ HARAP, PERİŞAN

Tesislerde futbolcuların odalarını, "harap ve perişan" olarak nitelendiren Belediye Başkanı Uğur, "Öncelikle odaları modern hale getirmemiz, sonra da çok acil 14 oda daha yapmamız lazım. Burada futbolcu kalır mı? Transfer yapamazsın, kimse gelmez. Hemen 2 katlı bir inşaata başlayıp, sonra da diğer kısımlarına devam edelim" diye konuştu.

Başkan Uğur, şampiyonluk kutlamaları sırasında eski belediye başkanı İsmail Ok anons edilirken Vali Ahmet Turhan'la kendisinin davet edilmemesini de eleştirdi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor İçin Tek Liste Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • beyaz: Sn. Uğur istersen Balıkesirin tapusunu verelim. Sende rahat et. Ne gözü doymaz insanlarsınız. 1 0 Yanıtla

Advertisement