Balıkesirspor İlk Deplasman Galibiyetini Aldı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor İlk Deplasman Galibiyetini Aldı

Balıkesirspor İlk Deplasman Galibiyetini Aldı

Ptt 1'inci Lig'de Balıkesirspor, son sıradaki Kayseri Erciyesspor'u Muğdat'ın golüyle 1-0 yenerken Kayseri'de sezonun ilk deplasman galibiyetini alan kırmızı beyazlı ekip, yine bu sezon ilk kez kez üstüste ikinci kez kazandı.

09.11.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de Balıkesirspor, son sıradaki Kayseri Erciyesspor'u Muğdat'ın golüyle 1-0 yenerken Kayseri'de sezonun ilk deplasman galibiyetini alan kırmızı beyazlı ekip, yine bu sezon ilk kez kez üstüste ikinci kez kazandı.

4 Kasım'daki olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen Feyyaz Çiftçi de ilk maçından galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. Ayağının tozuyla bu müsabaka için Kayseri'ye giden Başkan Çiftçi, karşılaşma sonunda 3 puanı futbolcularla birlikte kutladı.

Teknik 7direktör Erkan Sözeri'nin istifasının ardından takımın başına getirilen teknik sorumlu Muhammet Yılmaz, ikinci galibiyetini imza attı. 4 maçta takımın başında sahaya çıkan Yılmaz, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile takıma 7 puan kazandırdı.

"Bu ligde biz de varız" diyen Muhammet Yılmaz, Balıkesirspor'un iyi ve ses getirebilecek bir takım olduğunu gösterdiklerini vurguladı.

YEMEKLER TANER YILDIZ'DAN

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Erciyesspor maçından sonra Balıkesirspor kafilesini kaldıkları otelde ziyaret edip kutladı. Çocukluğu Balıkesir'de geçen ve kendisini bir Balıkesirli olarak gördüğünü söyleyen Taner Yıldız, takımın yemek giderini de karşıladı. Başkan Çiftçi, Yıldız'a ilgisi ve desteği için teşekkür etti.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor İlk Deplasman Galibiyetini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement