Balıkesirspor, Karabük Maçında 3 Puan Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor, Karabük Maçında 3 Puan Hedefliyor

Balıkesirspor, Karabük Maçında 3 Puan Hedefliyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden ve ilk 2 haftada 2 beraberlik alan Balıkesirspor’da hafta sonu oynanacak Karabük maçında hedef 3 puan olarak belirlendi.

25.08.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden ve ilk 2 haftada 2 beraberlik alan Balıkesirspor'da hafta sonu oynanacak Karabük maçında hedef 3 puan olarak belirlendi. Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ilk 2 haftada topun kendilerini sevmediğini ancak Karabük maçında kazanmanın vaktinin geldiğini söyledi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kulüp tesislerinde yaptığı basın toplantısıyla ilk 2 haftayı değerlendirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Alanyaspor maçlarını değerlendiren Sözeri basın mensuplarının sorularına da yanıt verdi. İlk 2 haftada topun Balıkesirspor'u sevmediğini ifade eden Sözeri Karabükspor karşısında sahadan üç puanla ayrılarak geciken üç puanı almak istediklerini söyledi. Sözeri "İlk 2 haftanın değerlendirmesini yapacak olursak iki maçta da topun bizi sevmediğin maç şansımızın yanımızda olmadığı bir görüntü sergiledik. Bunun yanında bazı olumsuz faktörlerde var. İlk maçta son yarım saatlik bölümde 10 kişi mücadele ettik. Buna rağmen oyuncularımız büyük bir efor sarf ettiler. Hatta maçı kazanacak pozisyonlar bulduk. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik ve maçtan beraberlikle ayrıldık. Geçtiğimiz hafta da Alanya maçında erken bir golle öne geçmemize rağmen anlık bir hatayla penaltıdan yediğimiz golle topu ağlarımızda gördük. Yine maçı kazanabilecek pozisyonları yakalamamıza rağmen sonuca yansıtamadık. Antrenmanlarda özellikle gol vuruşu üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Bu goller her zaman kaçmayacak" dedi.

Sezon başlarının her takım için zor geçtiğini anımsatan Sözeri "Önemli olan takımımızda taşların yerine oturup oturmadığını tespit etmek. Bakıldığı zaman bunu söylemek için çok erken. Bu alışma sürecini en az hasarla atlatmak bizim için kazanç olacaktır. Çünkü sezon başları bütün takımlar için zor geçiyor. Her takımın her takımı yenebileceği bir lig. Alışma sürecini en kısa sürede atlatıp seri üç puanla kazanmaya başlayacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın bu takım her zaman hedefin içinde yer alacaktır. Sadece bir üç puana ihtiyacımız var. Karabük maçında da bunu elde etmek istiyoruz. Kazanmanın da vaktinin geldiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"BİZ KONUŞUYORUZ, BİZ DİNLİYORUZ"

Teknik Direktör Sözeri, hakemlerin maç yönetimlerine de değindi. Sözeri, "Hakemler hakkında da birkaç şey söylemek istiyorum. Maçtan sonra da ifade ettim. Bir daha hakemler hakkında yorum dahi yapmayacağım. Çünkü biz konuşuyoruz biz dinliyoruz gibi oluyor. Hakemlerimizin niyetlerinden asla şüphemiz yok olması da mümkün değil. Ama daha hassas davranmaları gerektiğini düşünüyorum. Bütün kulüpler taraftarından malzemecisine kadar herkes bir emek sarf ediyor. Dolayısıyla verdikleri kararlar hiç tahmin etmedikleri yerleri bile etkileyebiliyor. Onun için hassasiyet rica ediyorum. Ben hakemler hakkında çokta konuşan bir teknik adam değilimdir ama lige başlar başlamaz iki maçta bu hataların çokluğunu gördüğüm için böyle bir konuya değinmek istedim. Ama dediğim gibi değişen bir şey bu haftada olmadı. Bu puan kayıplarının sorumlusu sadece hakemler değil. Bizimde bu kayıplarda sorumluluğumuz var. Biraz daha rakibimize yakın oynamamız gerektiğinin altını çizdik. Pozisyona girdiğimiz kadar pozisyonda verdik. Verdiğimiz pozisyonların nerdeyse tamamını yaşadığımız top kayıplarından yaşadık. Bakıldığı zaman 2 maçta da rakiplerimiz organize olarak kalemize gelemedi. Daha agresif daha istekli oynamamız gerektiğinin farkındayız. Mazeretlerin arkasına sığınmıyoruz. Çünkü aynı şartlar rakipler içinde geçerli" dedi.

Sözeri sözlerini şöyle tamamladı: "Bu hafta taraftarımızın önünde hem güzel bir mücadele hem de iyi oyun oynayarak üç puanla tanışmak istiyoruz. ve kazanmayı da alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Oyuncularımız da inanılmaz bir özveriyle mücadele ediyor. Oynayanı oynamayanı hepsi birbirini destekliyor. Bunu kulübede de soyunma odasında da görüyorum. Bu camiaya yakışır bir şekilde mücadele edip üst sıralarda yer alacağız. Bunda kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü bizim özgüvenimiz var. Buna alışık hem oyuncu grubumuz hem teknik ekibimiz hem de yönetimimiz var. Özellikle taraftarlardan ricam bu hafta stadı doldurmaları. Bu hafta ki rakibimiz ligdeki en ciddi rakiplerimizden biri olan Karabükspor. Onlar bize itici güç olacaktır. Güzel bir üç puanla seri galibiyetlere başlamak istiyoruz" - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor, Karabük Maçında 3 Puan Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Abdullah Doğan.: İnşaallah Karabükspor olarak maçı biz kazanırız.Balkes öteki haftaya iştahlansın artık.Mavi Ateş... 3 0 Yanıtla
  • Erturk: Eski futbolculardan bir kaçı kalmalı özellikle Emre hocam 0 0 Yanıtla
  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement