Balıkesirspor'la Bandırmaspor 2366 Gün Sonra Karşılaşıyor - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'la Bandırmaspor 2366 Gün Sonra Karşılaşıyor

Balıkesirspor\'la Bandırmaspor 2366 Gün Sonra Karşılaşıyor

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nin 2 Balıkesir temsilcisi Balıkesirspor ile Bandırmaspor, yarın Bandırma 17 Eylül Stadı'nda 2366 gün sonra yine bir derbide karşı karşıya gelerek puan mücadelesi verecek.

17.09.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nin 2 Balıkesir temsilcisi Balıkesirspor ile Bandırmaspor, yarın Bandırma 17 Eylül Stadı'nda 2366 gün sonra yine bir derbide karşı karşıya gelerek puan mücadelesi verecek.

Son olarak 28 Mart 2010 tarihinde 3'üncü Lig'de birbirine rakip olan 2 takım, yine bir derbide karşı karşıya gelecek. Saat 16.00'da başlayacak zorlu doksan dakikayı İzmir bölgesinden Kutluhan Bilgiç yönetecek, müsabakanın biletleri 25 TL'den satılacak. İlk galibiyetini geçen hafta Göztepe'yi yenerek elde eden Balıkesirspor, ikide iki yapmayı hedeflerken henüz 3 puanla tanışmayan Bandırmaspor siftah yapmak için sahaya çıkacak.

BİRBİRLERİNE RAKİP OLACAKLAR

Balıkesirspor'u önce 1'inci Lig'e, ardından Süper Lig'e çıkararak kulüp tarihine geçen İsmail Ertekin, yarınki bu defa Bandırmaspor'un teknik direktörü olarak eski takımına rakip olacak. Geçen sezon Balyıkesirspor'da top koşturan Yiğit Gökoğlan, Bandırmaspor formasıyla sahada yer alacak. Geçen sezon yıl Bandırmaspor'un şampiyonluğuna büyük katkıda bulunan Mehmet Boztepe ise Balıkesirspor'un başarısı için ter dökecek.

BANDIRMASPOR GALİBİYETTE ÖNDE

İki takım arasında bugüne dek oynanan 32 maçta Bandırmaspor 13, Balıkesirspor ise 7 galibiyet elde etti, 12 müsabaka ise beraberlikle sona erdi.

MORAL YEMEĞİ

Balıkesirsporlu yönetici, teknik adam ve futbolcular, Bandırmaspor randevusu öncesi Balıkesir Tenis İhtisas Kulübü'ndeki yemekte bir araya geldi. Başkan Feyyaz Çiftçi'nin de katıldığı yemek, paralarını alamadıkları gerekçesiyle hafta başında antrenman boykotu yapan kırmızı beyazlı oyunculara moral oldu. Bu arada yemekte Daudet N'Dongala'ya da sürpriz  yapıldı ve 22 yaşına giren Fransız futbolcunun doğum günü kutlandı.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor'la Bandırmaspor 2366 Gün Sonra Karşılaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement