Balıkesirspor - Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor - Orduspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor, kendi sahasında Orduspor ile 2-2 berabere kaldı.

06.04.2014 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor, kendi sahasında Orduspor ile 2-2 berabere kaldı. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, kalan 4 maçı kazanarak süper lige çıkmak istediklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Süper lig yolunda büyük bir avantaj kaçırdık. Bu tür maçlarda bazen kazanamıyorsunuz. Erken golden sonra biraz panik yaptık. Kolay değil, elimizden geldiği kadar mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bazen öyle kırılma anları var ki, Eğer Ali'ye kaleci yumruğunu vurduysa bu onarılmaz bir hatadır ve penaltıdır. Dönüşünde bize gol olmuştur. Eğer benim gördüğüm doğruysa bize bu akşam yazık edilmiştir. Bu ligde sonuna kadar varız. 4 maçı da kazanıp önümüzdeki yıl süper ligde olma istiyoruz. Böyle bir final maçının olaysız bitmesi Türk futbolu için son derece sevindirici bir olay. Bu arada seyircimizi de kutluyorum, teşekkür ediyorum" dedi.

ORDU CEPHESİ

Maçın bir final karşılaşması olduğunu kaydeden Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Finale yakışır bir mücadele oldu. Centilmenlik ön plandaydı. Maçın başında ve ikinci yarının başında yediğimiz gol bizi demoralize etse de çevirmesini bildik. Daha çok pozisyona girdiğimizi düşünüyorum. İki takımda 1'er puan aldı. Zor maçlar sahada kazanılıyor. İkili averajımız kötü ama bu işi son maça kadar götüreceğimizi oyuncularımız gösterdi. İzleyicilere keyif veren üst düzey bir maçtı. İki takımı da tebrik etmek lazım" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Balıkesirspor - Orduspor Maçının Ardından
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor - Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement