Balıkesirspor-Sivasspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor-Sivasspor Soyunma Odaları

Balıkesirspor-Sivasspor Soyunma Odaları

BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Can Cangök, 1-1 eşitlikle sona eren Sivasspor maçından sonra herşeye rağmen alınan bir puandan memnun olduğunu açıkladı.

15.10.2016 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Can Cangök, 1-1 eşitlikle sona eren Sivasspor maçından sonra herşeye rağmen alınan bir puandan memnun olduğunu açıkladı. Cangök, "Rakibimiz Sivasspor, Süper Lig tecrübesine ve geniş bir kadroya sahip. Bizim gibi ekonomik sıkıntıları da yok. Böylesine güçlü bir rakip önünde gardımızı düşürmeden oynadık. İyi pas yaptık. Topu yere indirip pas yaptığımızda daha etkili olduk. İkinci yarı üstünlük bizdeydi. Rakibi çok zor durumlara düşürdük. Eğer maçtaki ilk golü biz atsaydık sonuç çok farklı olurdu. Herşeye rağen oyundan, futbolcularımızın mücadelesinden memnunum. Gelecek haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Balıkesirspor deplasmanı sonrası hakemi eleştirdi. Bakkal, "Balıkesir'e galibiyet için geldik. Ancak bugünü az hasarla atlattık. Bir puan bu oyuna oranla çok iyi diyebilirim. Bir topumuz direkten döndü, son saniyede gol kaçırdık. Yine de daha iyi oynamamız gerekiyor. Futbolcularımızın daha iyi bir performans göstermesi gerekiyor. Hepsi tanıdığım oyuncular ama daha iyi olmalılar.

Maçın hakemi Süper Lig hakemi. Üstelik çıkışta olan bir isim ama çok fazla düdük çaldı, oyunu kesti. Türkiye'de zaten futbol yavaş oynanıyor. Hakem düdüklerle maçı kontrol altına almak isteyince topun oyunda kalma süresi de azaldı" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor-Sivasspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement