Balıkesirspor - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Balıkesirspor - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Balıkesirspor - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından Balıkesirspor Teknik Direktörü Özdeş Görevimden ayrılıyorum.

26.04.2015 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Özdeş Görevimden ayrılıyorum. Bu benim son hamlem olsun. Bu değişiklik belki bir yarar sağlar

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Cihan Bundan sonraki maçlarda böyle oynayabilirsek sonuca ulaşabiliriz

Spor Toto Süper Lig'de 18'inci ve son sırada yer alyan Balıkesirspor ile 17'nci basamakta bulunan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un Balıkesir'deki randevusu 1-1 sona erdi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, karşılaşmanın ardından istifa ettiğini açıkladı. Bu benim son hamlem olsun. Bu değişiklik belki bir yarar sağlar diyen Özdeş, basın toplantısında şunları söyledi

Bugün her iki takımın da isteği gerçekleşmedi. Bu karşılaşma hem son sıradan kurtulmak hem de düşme hattının hemen üzerindeki Çaykur Rizespor'u yakalamak için bir fırsattı. Ancak erken attığımız golü koruma çabası bize pahalıya mal oldu. Üzgünüm. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün yine bize destek oldular. Onlara galibiyet hediye edemedik. Görevimden ayrılıyorum. Bu şehirde çalışmak benim için gerçekten bir keyifti. Son sırada olmamıza rağmen oynadığımız hiçbir maçta tepki görmedim. Balıkesir'i hiç unutmayacağım. İnşallah daha iyi şartlarda burada çalışmak nasip olur.

Keşke sezon başında bu takımda olsaydım diyen Özdeş sözlerini şöyle sürdürdü Bu taraftar, bu yönetim, bu şehir Süper Lig'de olmayı hak ediyor. Balıkesir'de 17 maç görevde kaldım. Hiçbir müsabakada 'çok kötü oynadık' demedim. Oyuncularımıza çok teşekkür ederim. Haftalardır son sırada olmalarına rağmen son sırada gibi davranmadılar. Çalışanlara çok teşekkür ederim. Devre arasında yaptığımız transferlerde kulübü borca sokmamaya dikkat ettim. Belki Nuno'nun yıllık maliyetiyle altı transfer yaptık. Umarım takım kalan 6 maçı da kazanır.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan ise Balıkesirspor karşısında sergiledikleri güzel oyunun işe yaramadığını söyledi. Cihan maç sonrası yaptığı açıklamada, Bugün çok önemli bir müsabaka oynadık. Oyun olarak baktığımızda görev aldığımız kısa süre içerisinde en iyi futbolumuzu sergiledik diyebilirim. Ama beklenti sonuç olduğu için oynadığımız güzel futbol bir işe yaramadı. Bundan sonraki süreçte ne yapılır, ne edilir onun düşüncesi içerisindeyiz. Ümit ediyorum herkes için güzel bir süreç olur. Bundan sonraki maçlarda böyle oynayabilirsek sonuca ulaşabiliriz. Sahada iyi niyetle mücadele eden futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum dedi.

Dün gece takımın maç yaptığı otelde yaşanan olayla ilgili soruları yanıtlayan Hamit Cihan, futbolcuların sabaha kadar uyamadığını belirterek, Maalesef dün gece otelde bir düğün organizasyonu vardı. Düğünü gerçekleştiren insanlar saat 03.00'e kadar gürültü yapmaya devam ettiler. Bu bize çok büyük bir rahatsızlık verdi. Sabaha kadar uyumadık desek yalan olmaz. Bir kavga bir gürültü yaşandı. Tabii ki şikayetçi olduk. Şu an hukuksal süreç devam ediyor diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement